Chcę Wam powiedzieć, że

Nie to jak kobiety… Jesienna depresja latem…

2 polubienia

A wystarczy piwo, góra dwa i po depresji :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Od rana szczękam zębami i patrzę jak deszcz leje i to ma być lato? Nie obchodzi mnie kalendarz tylko pogoda :joy:

4 polubienia

Piwo tuczy :frowning:

3 polubienia

Chce wam powiedzieć, że… zakochałem się!
W dodatku w piosenkarce. No dobra, nie w piosenkarce (za młoda już dla mnie) ale w jej piosenkach.
Sylwia Grzeszczak. Znałem już dawno jej dwie, trzy piosenki pojawiające sie tu i ówdzie, ale jakos tak przelatywały mi przez uszy. Ale miesiąc temu mój syn zaciągnął mnie na jej koncert (żeby było śmieszniej - wracając po drodze z wakacji nad morzem, w Ostródzie, notabene piękny amfiteatr nad brzegiem jeziora. No i pyk, wzięło mnie! Słucham codzienni jej piosenek w samochodzie, gdzie się da, poznaje jej twórczość i jestem zachwycony tą muzyką. Sylwia zresztą jest wykształcona muzycznie, sama komponuje, aranżuje swoje piosenki, gra na pianinie i klawiszach a poza tym ma wspaniały głos, w niektórych piosenkach śpiewa nawet operowym sopranem.
Musze powiedzieć, że dawno już nie odkryłem tak dla siebie żadnego artysty. Coraz bardziej wciągają mnie kolejne jej utwory i to wcale nie te najpopularniejsze. Ale ambitni artyści tak mają. Przesłuchałem już całą jej dyskografię i ostrzę sobie zęby na kolejny album, jaki ma się ukazać pod koniec roku.
Oto coś z jej nietypowych dokonań i to po angielsku:

2 polubienia

Nie masz problemu? Poproś kobietę, natychmiast znajdzie… :stuck_out_tongue:

6 polubień

Nie jest źle. Co prawda padało ale bez przesady.

Rozumiem, bo ja Sylwię uwielbiam od dawna. I to dzięki córce, zaraziła mnie. Byłam na jej koncercie w Poznaniu.

1 polubienie

Taaaak???
To popatrz sobie na mnie.
Moja średnia to ok. 25-40-45 tygodniowo.
Obrazy dostepne na fejsie :innocent:

1 polubienie

Brawo nasze dzieci!

2 polubienia

@gra Możesz spróbować erytrytol. Równie słodki a kalorii zdecydowanie mniej.

1 polubienie

Oj tam, przecież to nie kalorie tuczą. Cukier to puste kalorie, tuczyć nie mają czym :smiling_face_with_three_hearts:
To chyba chemia, sprawdzę, ale dzięki za radę :slight_smile:

1 polubienie

Ja pier…
Ty mowisz poważnie!!!
Jestem zdruzgotany.
Od ponad 10 lat używam jej nazwiska jako synonimu tandety i koncertowych szczególnie,potworności ponizej poziomu koncertu zyczeń…
Ok.
Od 2 lat mniej wiecej,skutecznie dzieki Bogu,unikałem i moze nie jestem na bieżąco.Ale ja akurat wierze w inne cuda niz takie…

Z oburzeniem stwierdzam, że piwo nie tuczy. Tylko wzmaga apetyt. :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

O gustach się nie dyskutuje :wink:

2 polubienia

Nie znałem jej, ale ten utwór podoba mi się. Dobra muzyka, ale to nie jest mój muzyczny gust, choć profesjonalizm wykonania widzę i doceniam. Do zakochania się dziesiątki mil.

1 polubienie

A co powiesz o Dodzie?

Wrecz przeciwnie.
Przede wszystkim o gustach sie dyskutuje.Choćby po to by mieć jakąś minimalną wiedze o tym z kim ma sie do czynienia.

2 polubienia

Ale nie gastronomicznych.

Wszystko co najgorsze a wiec nie powiem nic bo szkoda mi czasu.Mam mecz przed sobą i 7 nowych płyt do wysluchania.