Przepraszam, faktycznie nawet się nie przywitałam ale byłam tak zaaferowana rejestracją i obawami jak zostanę przyjęta, że dobre maniery gdzieś mi się “zapodziały”.
Niektórzy pewnie kojarzą mnie z kafe. Witam wszystkich znajomych i nieznajomych.
Wiem, jak się tam nazywałaś. Czuj się tu jak u siebie. Jeśli chcesz, możesz stworzyć pytanie i się przedstawić, ale to niekonieczne. Baw się tu dobrze.
Dałem ci prawa każdego usera. już nie masz ograniczeń.
Dziękuję. Na dzisiaj to już chyba dość. Nieśmiała jestem i emocje zaraz mnie wykończą. Muszę ochłonąć i pogratulować sobie samej odwagi.
Ja koleżankę namówiłem. Fajna babeczka i pierwsza spoza Pytamy.
noo oki zapraszamy
To ja też Tobie gratuluję i jest nas już dwoje gratulujących.
A możemy wiedzieć jak ci na imię ?
Ty jesteś tą, która nas tak wspierała i dodawała otuchy na Kafeterii @joko ?
Jako jedyna?
Może już innym razem, bo dzisiaj juą się zapowietrzyłam z emocji i nie potrafię wydobyć z siebie głosu.
to może na priv?
Luzik, madam Jokata, tu dobre człowieki som, chociaż wariaty, co poniektóre.
Aszka, to ja ale nie pisz tak. Nasz Honotu też chętnie do Was zaglądał, tyle, że on to raczej z powodu zauroczenia jedną z Was.
Niech wstępywa. Ja się domyslam się, o kogo mu chodzi i już mu współczuję.
Truskawki!
Czyli inaczej mówiąc - dojrzałe, słodkie owoce!
Niekoniecznie dopijając…
Ja dostalam baranine surowa w prezencie od sasiadki Turczynki. Meczylam sie z tym dwa dni, ale zapachu nie dalo sie poozbyc
Lezy toto zamrozone i szkoda wyrzucic
A dzisiaj zostalam zaproszona do tureckiego bistro na kebab z baraniny. Zadnego zapachu, kurcze jak oni to robia
Z ntym co niezdrowe to bywaja rozne teorie i teoryjki
Juz nie zwracam na to uwagi
Jem co mi rozsadek podpowiada
@joko, ja na Kafe byłam może dwa dni i nie znam żadnego Honotu, ale oprócz Ciebie naprawdę nie widziałam tam nikogo, który by mnie tak zauroczył
Pewnie takich dobrych duszyczek jak Ty jest tam więcej, ale być może byłam tam za krótko, ale kiedy zrobiłam wycieczkę z naszego pytamowego grajdołka dalej, to powiem Ci, że się przeraziłam co tam się dzieje (a potrafię oddzielać ziarna od plew, nie myśl sobie ), jednak tego dla mnie było za dużo
Jeśli to Ty, to witam Cię baaaardzo serdecznie ! I baw się z nami wybornie !
Buziaki !
No wlasnie, w tym tureckim bistro to byla jagniecina
Ale co zrobic z ta baranina zamrozona?