Co byście chcieli mieć przezroczystego?

Oprawki do okularów . Jestem w trakcie realizacji tego projektu…

5 polubień

Na starym Pytamy pisałem o przezroczystej antenie satelitarnej. Taka antena może być dobra na balkon, bo nie zasłania słońca.

3 polubienia

Niedawno odkryłem istnienie mini zmywarek, a te zazwyczaj chyba mają przezroczyste drzwiczki.

2 polubienia

Fajne te mini zmywarki tylko mają jedną wadę(widziałem test w TV) - nie dają sobie radę w zmywaniu zupełnie.

2 polubienia

Ogladalam ostatnio, takie na nakrycie stolowe dla jednej osoby i kota.
Garnka w tym nie umyjesz.

2 polubienia

Te porzadniejsze maja normalne drzwiczki bez szybki.

Samsung uzyskał patent na telefon z przezroczystym ekranem.
16926_fckeditorimagekontent-poradnik31892-1

2 polubienia

No I nauczyłem się żyć bez mikrofalówki :innocent:
Niby nic ale jakoś…Nie potrzebuje.
Nowe mieszkanie i mnóstwo ważniejszych wydatków…Bardziej marzy mi się teraz jakiś wypasiony express do kawy :innocent:

2 polubienia

Mi sie bardziej przydaje takie skrzyzowanie rozna, grilla, piekarnika i ma jeszcze tube do beztluszczowego robienia frytek - gabarytowo moze troszkę wyższa od mikrofali, ale smaczniejsze jedzenie.
Mikrofala wyladowala na werandzie i czeka na potrzebujacego.

1 polubienie

Tak jak wspomniałam wyżej , z mikrofalówki korzystam raz na kilka m-cy w domu.
Natomiast w pracy codziennie, bo biorę ze sobą obiad, którego no nie da się zjeść na zimno. Dzisiaj np. mam zupę :))
@collins02 , wszystko z czasem, powolutku się urządzisz. My też urządzaliśmy się długo, mieliśmy przeszkody w postaci zamkniętych sklepów podczas lockdownu, ale powoli , powoli urządziliśmy się.

@okonek , na frytki mam sposób. Możesz kupować mrożone do przyrządzenia w piekarniku. Co ważne, nawet na tych opakowaniach gdzie nie ma info o piekarniku, też je można robić w ten sposób.

Ale to urzadzenie w podstawowej wersji to piekarnik z termoobiegiem w wersji mini (tak na jedna- dwie osoby). A wiecej mi nie potrzeba.

image

2 polubienia

Mam mini piekarnik, który wylądował w piwnicy. Był on bardzo przydatny, w momencie gdy się przeprowadziliśmy i nie miałam nic w kuchni. Nie jestem już pewna , ale on chyba miał funkcję grilla.
Mój obecny piekarnik też ma tę funkcję, ale jakoś nie było potrzeby z niej korzystać.

2 polubienia

to zalezy od potrzeb i nawykow kulinarnych - ja bardzo lubie miesko z rozna i szaszlyki :wink:

1 polubienie

Ja też i dlatego mam na balkonie grilla elektrycznego zamykanego.

1 polubienie