Od razu promowanie, od razu promowanie. To tylko takie luźnie życiowe uwagi… ![]()
A to juz jest rano) ![]()
A po wspólnej kolacji, to też bez wspólnego śniadania? ![]()
Verka oryginalny tak Ale chiński już z kukurydzy ![]()
òbirbant,takie czasy nastaly.
Piwo bezalkoholowe.
Cukier,bez cukry,
Kawa bez kofeiny.
chlopy bez jaj ![]()
To po obiedzie jest musztarda Birbuś ![]()
Oststnio to jakieś jaglanki. Na co mam czas.
Taaa, pokaż mi tego, co piwo wymyślił bezalkoholowe. Na samą myśl o niem, okrucieństwo przeokrutne wydobywa się ze mnie, ze mnie, któren od jagnięcia łagodniejszy… ![]()
Nawet nie warto o tym dyskutowac bo noz w kieszeni sam sie otwiera ![]()
nie cierpie owsianki, nawet na zmno.
a rabarbaru to juz lata nie probowalam - jakos w Hiszpanii rosnac nie chce?
zwykle na snadanie to co sie tam z lodowki nawinie - ale bywa solidne, bo kolacji prawie nie jadam,
Często nie jadam śniadań, a jak się zdarzy, to właśnie owsianka z dżemem.
Ja dziś mam na sprzedaż vegańską bezalkoholową wódkę. Kilka zgrzewek… ktoś chętny? ![]()
Różnie, najczesciej płatki z mlekiem i kawe a w niedziele na bogato - jajecznica, parówki, bagietka, wędlina, serki, itp.
Czarna kawa bez czarnego chleba ![]()
No i żadne tam instanty. Parzona musi być, bez cukru i żadnych białych dodatków
Zupełnie tak jak ja !
Cukier musi być, jakieś 4 łyżeczki, ino nie mieszam bo bardzo nie lubię słodkiej ![]()
Kanapkę z pasztetem …

@okonek dostałam takie zapasy rabarbaru, że od dwóch dni jest ciągły przerób na dużą skalę do różnych form ![]()
@benasek u mnie lata temu jak siksą byłam (pierwszy raz spuszczona ze smyczy z domu
) pod namiotami nad morzem ze znajomymi (też małolatami), pasztet i paprykarz szczeciński, to był rarytas ! Jak wracaliśmy pociągiem, to jedliśmy czerstwy chleb z … chlebem
, a specjałem był chleb z cebulą.
Gdzie te czasy, kurka wodna !!
No niestety to takie polskie.