Co jest po śmierci?

Wydaje mi się, że coś istnieje…
Pewne życiowe doświadczenia pozwalają mi twierdzić, że z dniem kiedy umrę nie wszystko się kończy. Natomiast jest to tylko moje zdanie i nikomu go nie zamierzam narzucać.

4 polubienia

W XII były aż 3 sobory na Lateranie, zwoływane przez kolejnych papieży; Grzegorza VII - 1123, Innocentego II - 1139 i Aleksandra II - 1179. I na tym ostatnim zapadła decyzja ustna o nieomylności papieża, ale bez dokumentu pisanego.Ponieważ, dopiero co wygasł spór z cesarzem niemieckim, Barbarossą, wygrany przez KK i postanowiono dalej nie podrażniać najpotężniejszego w tym czasie władcy w Europie.

Dopiero co wróciłem ze spaceru z piesełą, a Ty mnie takie zagwozdki serwujesz… :stuck_out_tongue:

1 polubienie

http://www.podprad.net/historia_kosciola.html

1 polubienie

Jest mi to znane.

Moje poglądy są bliskie Twoim, ale na świecie jest tyle niewyjaśnionych zjawisk, a nauka pozostawia tyle pytań bez odpowiedzi, że nie zdziwię się, jeśli się okaże, że coś “tam” jednak jest.

2 polubienia

psa sobie zafundowales?

Jestem u córki. To jej zwierzę.

1 polubienie

Nie bedziesz sie nudzil,masz zajecie))))

1 polubienie

Z tym zwierzęciem bardziej po ludzku się dogaduję, niż z moją córeczką. :grinning:

Ostatnio wyczytalem,ze przed urodzeniem dziecka dobrze jest potrenowac rozmowe,ze sciana))
Ponoc sciana szybcie zareaguje)))

3 polubienia

Zdecydowanie, tak.

1 polubienie

Moj syn teraz sie ozenil,chce byc bardziej powazny,wiec do ojca nawet w dwa dni oddzwoni))))

2 polubienia

Normalka. A może zajęty jest robieniem wnusia?

1 polubienie

Byc moze,ale po slubie,ten okres sie skrocil)))

1 polubienie

Weź nie jojcz, tylko se przypomnij, co Ty robiłeś po ślubie.

Totez mowie tylko do Ciebie.))

1 polubienie

Ale, przyznaj, było fantastycznie.

1 polubienie

***** cięcie też zajęcie :grin:

2 polubienia

W ch@ja cięcie, nie ch@ja cięcie! To drugie przyprawia o dreszcze na sama mysl…

2 polubienia

To się pilnuj! :stuck_out_tongue: