Co myślicie o in vitro?

A po co nowe dzieci na ten okrutny świat powoływać?

rower średni, pies też, do siodełka doskoczył

2 polubienia

Podobno to dzieci wzbudzają miłość i dobro wśród swoich rodziców. Może o coś tu w tym chodzić.

1 polubienie

Starych się nie da… :rofl:

3 polubienia

Ale mozna odświeżyć przez wykąpanie i będą jak nowe :wink:

3 polubienia

są szczęśliwe, kiedy brudne. Kto to widział czyste dziecko cały dzień? :joy:

3 polubienia

Przypomniało mi się, jak ze mnie się czasem rodzina podśmiewała. Z tego, że kiedyś pogryzłam psa. Serio. Byłam u babci na wsi i dostałam kawałek takiego smacznego ciasta, z którym wyszłam na podwórko. Taki podwórzowy burek zabrał mi z ręki to ciasto. Nie umiałam jeszcze porządnie mówić, ale ponoć byłam taka wkurzona, że złapałam go obiema łapkami za tyłek i go w ten tyłek ugryzłam. Pies zaskomlił i uciekł. Za jakiś czas wrócił, ale ponoć omijał mnie od tej pory wielkim łukiem. Pewnie mocno go capnęłam. :smiley:

5 polubień

:joy: :joy: :joy:

2 polubienia

A mnie się przypomniało jak moja młodsza o rok siostra, kiedy byliśmy na wsi na wakacjach, wyścieliła budę psa pościelą ściągniętą z jednego łóżek, bo będzie mieszkać z Barim i już…

6 lat wtedy miała.

4 polubienia

Bardzo odpowiedzialne dziecię :joy:

3 polubienia

A innem razem, ale już w domu będąc, jagnię z pola, na rękach, do naszego mieszkania przyniosła. :grinning:

2 polubienia

Oooo, to cudownie, takie jagniątko! :heart:

1 polubienie

Tiaaa, cudowne.
@birbant , a ile inwentarza zyjacego w futrze z tym jagniatkiem przyniosla?

2 polubienia

No to powrot do sredniowiecza?

"Na intencję poczęcia " przestana dawać?

2 polubienia

Oczywiście, że jestem przeciw, bo ludzie to gatunek szkodliwy, barbarzyński, więc jeszcze dodatkowo ich mnożyć, gdy Bozia ich niektórym nie zapewniła, to szkodzenie Planecie i jej harmonijnym stworzeniom.

1 polubienie

No widzisz, a PAD podpisal

I jeszcze zastrzegl, ze o fundusze na paciorek zamiast viagry tez sie postara…
Czyli rozmnażajmy sie zdrowo…

2 polubienia

Mam w rodzinie parę, która przechodzi przez proces in vitro. Pierwsza próba niepomyślna, druga proba miala miejsce wczoraj, wiec do Świąt powinno się okazać czy się udało :blush: to będzie najlepszy prezent dla całej rodziny! Wszyscy trzymamy kciuki! 10 lat starań… tyle rozczarowan po drodze… wszystkie mozliwe badania… i przyczyny nieznane. Nie życzę tego nikomu.

3 polubienia

Teraz Duduś nie będzie mógł chodzić do komunii. Bo przypomnę, że gdy jego poprzednik 10 lat temu podpisywał identyczną ustawę, to funkcjonariusze kościoła straszyli go, że opłatka nie dostanie!

2 polubienia

Po znajomości od Jędraszewskiego dostanie.
Choc Krakusy juz wiedza, za cow Łodzi dawali na msze, jak abepe sluzbowo pod Wawel przeniesli.
A Gadecki z calym episkoparem bedzie miał pelne rece roboty.
Owce trzeba strzyc umiejetnie, a nie do golej skóry.

Tymczasem Duda zaskoczył na plus i wczoraj wieczorem podpisał ustawę finansującą in vitro. Jednocześnie zapowiedział złożenie własnej ustawy która pozwoli na korzystanie również z innych metod leczenia niepłodności. Bo wielu ludzi nie uznaje in vitro.