Co myślicie o takim zakupie?

Niestety bez czegoś takiego nawet po mieszkaniu nie mogę

1 polubienie

Jak najbardziej. Jeśli potrzebujesz kup.

2 polubienia

A z siedzeniem nie wolisz? widzialam takie z siedzeniem, zeby usiasc np. jak jestes na dworze

o podejdę do ławki, obok mnie są wszędzie. A ten jest tani…

1 polubienie

Tego typu wózek też jest bardzo praktyczny.

2 polubienia

ja bym popatrzyla pod roznymi nazwami, bo czasem to sie inaczej nazywa i jest albo taniej albo moze miec lepsze parametry

Brdzo dobry ale ciężki

1 polubienie

Jak potrzebujesz to kupuj. Dowiedz się czy państwo tego nie refunduje

3 polubienia

Ciezki z jednej strony dobry, bo stabilniejszy a z drugiej po schodach trudniej chyba…

Masz windę czy schody? Które piętro? Czasem jest też opcja wypożyczenia.

I jedno i druie.Ale po co mam wypożyczać skoro to już tak na stałe

2 polubienia

Nie przejmuj sie - Ty rozwazasz jezdzik a mi pamiec siadla i myslenie tak, jakbym miala demencje … :blossom:

Z mojego doswiadczenia z mamą?
Poszukaj czegos w tym stylu-

Z siedziskiem -półeczkaą. Praktyczniejszy jesli chodzi o przeniesiene czegos,chocby szklanki herbaty z kuchni do pokoju, a na zewnarz masz gdzie przysiasc w razie zmęczenia.
Ten na obrazku to akurat ma tylko kolka z przodu, a mi sie cos wyszukiwatka zbiesila i ne chce pokazywac polskich sklepów.
Znalazlamjeszcze taki, praktyczniejszy jesli chodzi o uzytkowanie na zewnatrz, link jest do hiszpanskiego sklepu, ale moze i na allegro cos podobnego znajdziesz?

2 polubienia

Telepatia jakas?

2 polubienia

Nestety tego typu sprzet nie jest refundowany.

1 polubienie

Bólowi trzeba zadać ból. Strach przestraszyć.
A o demencji zapomnieć.
:upside_down_face:

2 polubienia

Jak juz na stale to patrz perspektywicznie, czasem warto poszukac czegos odrobine drozszego , ale takiego, ze bedzie dluzej przydatny.
Sprawdz sklep Cezal i jak pisalam rozejrzyj sie na Allegro. Nie ma co sie rzucac na pierwsze z brzegu.

1 polubienie

Tylko ten jest ciezszy od aluminiowego.

Ojjjjj!:frowning:

1 polubienie

https://allegro.pl/oferta/balkonik-rehabilitacyjny-czterokolowy-do-158kg-z-hamulcami-regulowany-17304895490?bi_s=ads&bi_m=productlisting:mobile:query&bi_c=MjM1NTYyN2UtZDk0Ny00ODAwLWJhN2QtMjI4M2I0YTk3MDQ4AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=17580362-b08b-4829-8790-6d7b412ac713

Drozszy, ale ldkki
https://allegro.pl/oferta/chodzik-balkonik-dla-seniora-rehabilitacyjny-aluminiowy-lekki-z-siedzeniem-12273024588