…którzy nie spuszczają po sobie wody w sedesie?
Myślę, że oszczędność robi z nich brudasów.
Spotkałam się z takim przypadkiem, że ostatnia osoba wieczorem, która się załatwiała spłukiwała wodę w toalecie udając się na spoczynek.
Starsi ludzie też tak robią, że spłukują wodę raz na jakiś czas i to cały czas oszczędności.
Innych przypadków nie znam.
Może niektórzy z roztargnienia, ale przecież to nawyk.
Czyli sugerujesz ze w pewnych kregach,teraz w tzw.21 wieku,to moze byc norma???
Może nie norma, ale takie przypadki znam…o zgrozo!
Lepiej nie pytaj ![]()
![]()
I ja sie juz zadnym koronom nie dziwie.Mam to za scianą.I to nie jest jak kiedys,jakis Bangladesh.To nasi z lubelskiego…
Fuj.
I bez komentarzy.
Norma to moze byc nawet paradna lazienka i slawojka w podworku. Plus nocniki na noc.
Może mieszkają na wsi (nie obrażając ludzi ze wsi) ten przypadek, o którym piszę to moja rodzina na wsi ![]()
Mam to kazdego dnia,o 6 rano,gdy wracam…Oni,uwaga,nie chca robić hałasu ![]()
Nie.To ludzie z miasta ktorzy zadomowili sie w Anglii…Reszte moge opowiadac tu czy na privie ale…Po co?
Wytłumaczenie przednie ![]()
Nie przeraża ich ten smród, albo zarazki…koszmar.
Współczuję.
Sa bardzo poczciwi,jesli moge użyć tego zapomnianego okreslenia…
Ale…Najlepiej isc spac lub sie upić ![]()
Inaczej trzeba udawać…
Może kartkę napisz odpowiednią i przyklej nad kibelkiem? A najlepiej poprzez obrazek pokaż… Nawyki ludzkie a w zasadzie w tym przypadku ich brak, rodzi konflikty na dłuższą metę. Nieuniknione.
To samo co o tych, co szczają na deskę. ![]()
Biedaki, tyle lat za stodołę chodzili, że jeszcze się nie przyzwyczaili…
Wersję z hałasem też znam. Szczególnie, jak jest małe dziecko… Zupełnie to dla mnie niezrozumiałe!
Błe!
To sa ludzie młodsi ode mnie o blisko 25 lat…
Co ciekawe,mam po swojej stronie “tesciową”.Ale ona 11-tego wyjedzie.A dalej bedzie konflikt…
Nie chcialem o tym pisac ale to narasta.
Ja nie pale ale…Mam jakies Marlboro od lat bo zostaly po imprezie w Milton Keynes…
Leży to na pólce.Tzn. leżało.Pare dni temu sprawdziłem i…Bylo 19,sa 4…A to znaczy ze ktoś tu sobie wchodzi i sie czestuje. ![]()
Zrobilem juz gnoj,sprawca sie przyznal i…zaplacił.Ale czy mieszkanie w takim ukladzie ma dalszy sens?
Nie wiem.