Co sądzicie o Rumuńcach?

Mizogin? :rofl::rofl::rofl:

Ciekawe jak on z takim podejściem chciał żonę znaleźć

Jakąś z syndromem sztokholmskim?

1 polubienie

@joko , @Sheev Japończycy robią coraz ładniejsze laleczki poza tym.
Tu geminoid(ka) z oryginalem.

image

myślę, że żony nie szanują pantofli i wolą być zdominowane.

A ja wiem że będziesz z Basią szczęśliwy.

1 polubienie

Są fałszywi, pozornie mili, wredni, mają się za lepszych, są po prostu antypatyczni.

Rumuńcy za lepszych? xD a pod jakim względem jak to kraj 2 świata.

Polskę już przegonili w wzroście gospodarczym. Dzięki PiS.

2 polubienia

Ogólnie, czują się lepsi od innych.

Mam bardzo dużą praktykę przebywania z wieloma przedstawicielami różnych narodowości. Od młodość poprzez sport, bo jeździło się za granicę, po mój zawód, gdzie spotykałem wielu, no i mój długi pobyt za granicą. I powiem tak, że indywidualnie, to wszyscy są tacy sami, niezależnie od nacji.
Ale, jako narody, to zauważyłem pewne swoiste cechy, jakie ma dana nacja.

A uważanie, że my Polacy jesteśmy lepsi od innych nie ma sensu, jest bezzasadne.

3 polubienia

Nie tylko dzieki PiS. To pracowity naród i pelen chęci, zeby bylo lepiej. Co do polityki? Rządy tam maja zywotnosc bliższą modelowi włoskiemu niz dynastycznemu. W większości przypadków raz skompromitowany polityk ma niewielkie szanse powrotu. A widmo Ceausescu zmarlego na olowice straszy nie gorzej od Draculi.

2 polubienia

A ciau cześku ołowiem się zatruł a nie powiesili go?

Oj… szary, szary… :thinking: :wink:

i to już 3 lata temu byli lepsi! Tu jest źródło, gdyby ktoś miał wątpliwości

Dla tych co nie umieją czytać lub żyją jeszcze w średniowieczu umysłowym, źródeł “mówionych” przytaczać nie będę …

5 polubień

Szkoda a miałem jednak nadzieję…ech jak zwykle wiatr w oczy :wink:

1 polubienie

To chyba jedyna egzekucja emitowana w TV. Na targowiskach można było nabyć kasetę VHS z zapisem tych wydarzeń.

Nie wiem, nie pamiętam. Wiem tyle że nie wszyscy Rumuni byli z tego powodu szczęśliwi. Miał spore grono zwolenników.

Zawsze jest grupa uprzywilejowanych. Zaden dyktator nie dziala w próżni.

1 polubienie

Przecież Kaczyński w wyborach w 2016 publicznie obiecywał, że nawet jest skłonny spowolnić rozwój gospodarczy Polski dla jego wizji kraju, I w tym jednym słowa dotrzymał.

4 polubienia