Sprawozdanie spółki Srebrna. Spore wydatki na karmę dla kotów
PiS wchłonie suwerenną Polskę a więc Ziobro słabnie a Kaczyński się umacnia. A przynajmniej na to wygląda
Już straszą że w przyszłości PiS z konfederacją mogą stworzyć nowy rząd koalicyjny. Bo konfederacja rośnie w siłę. Ale KO nadal ma większe poparcie od PiSu chociaż nieznacznie
Kolego w kwestii wiz to ja też swiat zwiedzałam
W Holandii byl problem bo te cholerne uparte wystawily mi na 3 miesiace a ja tylko chciałam na trzy godziny
Izrael ostrzelał siły pokojowe ONZ w Libanie. W nich są Polacy ale żaden Polak nie został ranny
Polak czy nie? Swiadczy to o slabosci tej organizacji. Nie pierwszy raz.
Terytorialne zawieszenie prawa do azylu zapowiedział Tusk. Podobno zrobiła tak także Finlandia z powodu wojny hybrydowej z Rosją
PiS sprowadził 366 tysięcy migrantów z Azji i Afryki
Prawo do azylu jest bardzo dokladnie zdefiniowane.
Ale jak się nim szastała na prawo i lewo?
Z tym zawieszeniem, to ciezko będzie, bo Polska podpisala konretne umowy. Ale ograniczenie do minimum?
Zołdaki Kima się szkolą na terenie Ukrainy…ja tam rasistką nie jestem, ale jakby mi żółci przybyli pomóc okupować ojczyznę to bym się zdenerwowała.
Wielu z nich to innego wyjscia nie miała, a i pewnie rodziny jako zakladnicy. To taki paskudny system.
Straszne. Ukraińcy już obiecali, że przygotują im szybkie przywitanie…nie mają wyjścia, muszą się bronić.
I oni jeszcze wierzą że są po własciwej stronie…Mam nadzieję że to już ostatni taki komunistyczny bastion…Choć oczywiście prać mózgi można i na inne sposoby…
Ja to sie obawiam, ze jest to chwast, ktorego nie wytępisz.
Wenezuela - nie wiem ile pokazują, ale tu sporo - Maduro tez nieźle hałasu robi.
A niestety podobnie jak Putin czy Kim ma za sobą wojsko.
Ziobro nie stawił się przed komisją chociaż był w stanie wg lekarza
Wiem że nie pierwszy raz
Za nim to trafisz?
Jakie lody kręci? Kto przy zdrowych zmysłach nagrywa własną operacje?
A zdjecia, ktore pokazali?
Nie takie rzeczy potrafi dobry charakteryzator.
Poza tym zdaje się zostal wice u Kaczynskiego? Czyzby teraz umierajacego PiS wybierał?
W faktach mówią o tysiącach żołnierzy Korei Północnej w wojnie w Ukrainie którzy niedługo tam trafią
Pytanie na jakiej podstawie tak twierdzą
Sa satelity.
A Kim wysadzil wszystkie polaczenia kolejowe i drogowe z Koreą Południową, zeby mu te poltora milona “ochotników” z poboru nie uciekło.
Dla niego sprzedac ludzi Putinowi to mniej gęb do wykarmienia. A i fabryki zajecie beda miały produkując amunicje za ruskie jedzenie. I skrzynke złota dla rodzinki Kim. Zwroc uwagę jak się ostatnio siostra dyktatora lansuje? Putin jeszcze pewnie nie wie, że gdzie diabel nie może tam babe pośle?
Zachód też będzie sprowadzać ochotników