Chcesz się nauczyć, czy tylko z ciekawości??
Ja ostatnio czytam tylko dokumentację techniczną… ale powinienem chyba kolejny raz wrócić do Remarque i Łuku Triumfalnego.
Chcesz się nauczyć, czy tylko z ciekawości??
Ja ostatnio czytam tylko dokumentację techniczną… ale powinienem chyba kolejny raz wrócić do Remarque i Łuku Triumfalnego.
@Vilemo Będziemy mieli o czym rozmawiać.
Jedna z tych ksiazek ktore kiedys najbardziej przeżyłem…Ekranizacja średnia ale tez wzruszająca…Anthony Hopkins i Lesley Ann Down…
To mi wlasnie nieco przypomina BBC-4.Najlepszy kanal jaki znam.Niestety,tylko 10-12 godzinny.
Tyle dokumentow ile tam obejrzalem,nie zdarzylo mi sie nawet w zlotych czasach naszych podrózników…
Chcę praktykę wzbogacić o teorię. Teraz troszkę się w światełka bawię. Nawet wczoraj dwa nowe do zestawu dodałem.
Przypominam snbie “Lalkę”
A ja w miedzyczasie,przypomnialem sobie serial z Kamasem i Braunek…Imponująca robota!Jeden z najlepszych seriali tamtych lat.
Nic niestety
ALE od jutra/soboty mam zamiar w końcu przeczytać np. Biegunów (bo już trochę głupio nie ), mam zamiar też przeczytać Zorzę Polarną Pullmana, bo ostatnio sobie oglądałam Mroczne materie i uznałam, że książkę też chcę przeczytać, poza tym, jak podręczniki się liczą, to czytam bardzo dużo różnych rzeczy, ale brakuje mi czytania dla przyjemności.
Dziś zaczęłam “Jak przestałem kochać design”
Teraz czytam Pytamy
A dzisiaj zarąbałam siostrze “Złodziejkę książek” (trochę ironia, że zarąbałam akurat coś o takim tytule) i wciągnęłam pół książki
)
I tę odpowiedź dałbym w ramkę.
nie będę sam sobie ramek dawał Przechytrzam moderancję i Karpie bijem
O. w mordziuchę, przecież to Twoje pytanie.
No to ja daję Tobie ramkę symboliczą. Należy się.
Wedrowycz i karpie? cos przegapilam? czy nasz bohater znow klusuje?
wrzucam w zakladki
juz jest kolorek
wielki moderacyjny brat czuwa
Ciekawe, ciekawe
wrzucam w zakladki
I slusznie!
dopoki wielki brat nie padnie i nie uzna za stosowne sie wyspac.