Co teraz czytacie?

Chcesz się nauczyć, czy tylko z ciekawości??

Ja ostatnio czytam tylko dokumentację techniczną… :roll_eyes: ale powinienem chyba kolejny raz wrócić do Remarque i Łuku Triumfalnego.

4 polubienia

@Vilemo Będziemy mieli o czym rozmawiać. :blush:

1 polubienie

Jedna z tych ksiazek ktore kiedys najbardziej przeżyłem…Ekranizacja średnia ale tez wzruszająca…Anthony Hopkins i Lesley Ann Down…

3 polubienia

To mi wlasnie nieco przypomina BBC-4.Najlepszy kanal jaki znam.Niestety,tylko 10-12 godzinny.
Tyle dokumentow ile tam obejrzalem,nie zdarzylo mi sie nawet w zlotych czasach naszych podrózników…

2 polubienia

Chcę praktykę wzbogacić o teorię. Teraz troszkę się w światełka bawię. Nawet wczoraj dwa nowe do zestawu dodałem.

1 polubienie

A ja w miedzyczasie,przypomnialem sobie serial z Kamasem i Braunek…Imponująca robota!Jeden z najlepszych seriali tamtych lat.

1 polubienie

Nic niestety :frowning:
ALE od jutra/soboty mam zamiar w końcu przeczytać np. Biegunów (bo już trochę głupio nie :grin:), mam zamiar też przeczytać Zorzę Polarną Pullmana, bo ostatnio sobie oglądałam Mroczne materie i uznałam, że książkę też chcę przeczytać, poza tym, jak podręczniki się liczą, to czytam bardzo dużo różnych rzeczy, ale brakuje mi czytania dla przyjemności.

2 polubienia

Dziś zaczęłam “Jak przestałem kochać design”

2 polubienia

Teraz czytam Pytamy :upside_down_face:

2 polubienia

A dzisiaj zarąbałam siostrze “Złodziejkę książek” (trochę ironia, że zarąbałam akurat coś o takim tytule) i wciągnęłam pół książki :upside_down_face:

5 polubień

:yo-yo: )

1 polubienie

I tę odpowiedź dałbym w ramkę.

1 polubienie

nie będę sam sobie ramek dawał :stuck_out_tongue: Przechytrzam moderancję i Karpie bijem :slight_smile:

2 polubienia

O. w mordziuchę, przecież to Twoje pytanie.
No to ja daję Tobie ramkę symboliczą. Należy się. :blush:

1 polubienie

Wedrowycz i karpie? cos przegapilam? czy nasz bohater znow klusuje?

2 polubienia

wrzucam w zakladki

1 polubienie

juz jest kolorek
wielki moderacyjny brat czuwa :wink:

Ciekawe, ciekawe :stuck_out_tongue_winking_eye:

I slusznie! :slightly_smiling_face:

dopoki wielki brat nie padnie i nie uzna za stosowne sie wyspac.

2 polubienia