Raczej trup to jakis wrak.
Wystepujacy w roznych odmianach miedzy innymi pojazdy.
A stracha na wróble z ziemi nie poderwało?
Wiadomo, UFO!
Ja się zaraz zdenerwujem no
Wiem!Jakiegoś liścia wyniosło w powietrze
NIE: Miś, tratwa, zaopatrzenie, PiSbus, rozwalony spadochroniarz, zbiornik z czymś, wybuch w tle, dron, bocian, żuraw, wilga, airbus, drugi helikopter, pomnik Kaczyńskiego, domek jednorodzinny, pegaz, stary samolot
Raczej trup to jakis wrak.
Wystepujacy w roznych odmianach miedzy innymi pojazdy.
No już okonek właściwie odgadnęła!
Ogromna, wielka podpowiedź, no chyba juz uznam …
okonek już prawie odgadła …
Nie nie, to nie liść. okonek już prawie odgadła …
Jesli pojazd, to raczej jakis solidniejszy jesli wymagal wykorzystania helikoptera.
Tak, to pojazd. Oto fotografia w całej okazałości. Wszystkim uczestnikom stawiam piwo, choćby się tylko raz odezwał czyli:
okonek, joko, Nunu, elsie, Sheev, Bingola, birbant, collins02 …
Ktoś jeszcze?
Tylko kiedy ja Was spotkam?
okonek dodatkowo jeszcze porządnego drinka w nagrodę …
(A tak już blisko byłem i nie zajarzyłem, że Ty w PL, ja byłem niedaleko)
Teraz fotka:
Następna zabawa w styczniu, jak nie będzie końca świata
Dziękuję za zabawę.
Jeśli mają być następne zabawy, to warto aby odgadnięcie rozwiązania nie polegało na strzelaniu w ciemno tylko logiczym rozumowaniu. Takie zagadki lubię najbardziej.
To zdjęcie było kiedyś na moim blogu (rowerowym). Wystarczyło tylko wtedy przeczytać (a ja staram się głupot nie pisać), przypomnieć sobie zdjęcie i by się wygrało …
Nie trzeba więc było tak naprawdę strzelać, jeśli się to i owo czytało.
To jest samochód, który nie utonie, bo w myśl powiedzenia, że co ma wisieć…
Ja juz w Hiszpanii, ale od 15 stycznia znowu w Pl, jak dlugo to nie wiem, zalezy od okolicznosci, ale liczę minimum trzy tygodnie…
Zresztą cos mi się zdaje, ze most powietrzny Alicante Łódź będzie przydatny w najbliższym czasie.
W przyszłym roku będę znów niedaleko Łodzi, wtedy się odezwę, ale raczej wtedy, gdy będzie nieco już cieplej. No jakoś trzeba będzie tego drinka wypłacić … Jak mnie niektórzy znają, nie lubię długów, więc mam nadzieję, że się spotkamy …
Akurat tam wody nie było a trawka prawdziwa …
Nieczęsto się zdarza, że sobie panie idziesz, patrzysz do góry a w powietrzu nie dość, że helikopter to jeszcze wieśwagen!
Wiedziałem ale nie chciało mi się pisać
Jak wody nie ma, to tym bardziej nie utonie…
Ty wiesz, tyle co zjesz, a, że pijesz, to dobrze żyjesz…
Nie dość że diobeł, to jeszcze leniwy …