Co wczoraj lub wcześniej jedliście dobrego, co wam smakowało?

Czasem jadam, ale bardzo rzadko, bo z laktozą też się nie lubię. Ogólnie ostatnio mi zdecydowanie bliżej do wegana niż wegetariana.

1 polubienie

Dobrze, że nie dzik z kaczki… :thinking::stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

to byla po prostu dzika kaczka

2 polubienia

No nie zaluj mi tego kotleta!!! :joy:

1 polubienie

Co zrobic, zeby przejsc na diete??? :kissing_smiling_eyes:

1 polubienie

Dramat! :innocent:

Jeśli nie wiesz,co zrobić
-skonsultuj się z dietetykiem.
/tak radzą fachowcy/

1 polubienie

Chodź do mnie dzisiaj. Są udka pieczone w warzywach i lekka zupa kalafiorowa. Deseru nie ma ale mam cały kilogram Michaszków, to możemy je wszystkie wciągnąć jeśli damy radę.

2 polubienia

Też się bym załapał. :stuck_out_tongue:

2 polubienia

No to zapraszam. Dużo tego jest :wink:

1 polubienie

Żeby nie te “głupie” 1000 km. :wink:

1 polubienie

Masz rację: głupie! :wink:

1 polubienie

Pewnie, ze glupie, ja mam do Ciebie ponad 3000 wiec najwyzej o przepis moge poprosic😀

2 polubienia

Jakby to było 200 - 300 km ca, to po zaproszeniu wsiadłbym w auto i skorzystał z tego zaproszenia. Bezczel jestem i tyle…
I przy okazji poznałbym osobiście sympatyczną koleżankę. :blush:

2 polubienia

Teoretycznie wiem, prawie cale zycie sie odchudzialam! Ale nie wiem co zrobic z OCHOTA!!!

1 polubienie

Zezarlam krokiety z pieczarkami i kawalek sernika… :disappointed_relieved:

Wrzuć pytanie na forum-ciekawe CO PORADZĄ?
:rofl:

1 polubienie

Gustuje w kaczce.
Nie mam czasu na zastanawianie się jaki mam humor. Dwoje dzieci i chorujący mąż skutecznie człowieka stawiają do parteru.

1 polubienie

W ogóle kotlety nawet z kaszy jęczmiennej też pyszne są w sosie grzybowym i innym, kotlety z grochu, fasoli itp pycha. Dużo czasu to nie zajmuje ( jedynie namoczyć trzeba dzień wcześniej) a smakują rewelacyjnie Kroplo.

2 polubienia

Teoretycznie to napić się wody, bo najczęściej mylimy głód z pragnieniem a praktycznie, to… wcale za bardzo to nie pomaga :stuck_out_tongue:

1 polubienie