Czasem jadam, ale bardzo rzadko, bo z laktozą też się nie lubię. Ogólnie ostatnio mi zdecydowanie bliżej do wegana niż wegetariana.
Dobrze, że nie dzik z kaczki… ![]()
![]()
to byla po prostu dzika kaczka
No nie zaluj mi tego kotleta!!! ![]()
Co zrobic, zeby przejsc na diete??? ![]()
Dramat! ![]()
Jeśli nie wiesz,co zrobić
-skonsultuj się z dietetykiem.
/tak radzą fachowcy/
Chodź do mnie dzisiaj. Są udka pieczone w warzywach i lekka zupa kalafiorowa. Deseru nie ma ale mam cały kilogram Michaszków, to możemy je wszystkie wciągnąć jeśli damy radę.
Też się bym załapał. ![]()
No to zapraszam. Dużo tego jest ![]()
Żeby nie te “głupie” 1000 km. ![]()
Masz rację: głupie! ![]()
Pewnie, ze glupie, ja mam do Ciebie ponad 3000 wiec najwyzej o przepis moge poprosic😀
Jakby to było 200 - 300 km ca, to po zaproszeniu wsiadłbym w auto i skorzystał z tego zaproszenia. Bezczel jestem i tyle…
I przy okazji poznałbym osobiście sympatyczną koleżankę. ![]()
Teoretycznie wiem, prawie cale zycie sie odchudzialam! Ale nie wiem co zrobic z OCHOTA!!!
Zezarlam krokiety z pieczarkami i kawalek sernika… ![]()
Wrzuć pytanie na forum-ciekawe CO PORADZĄ?
![]()
Gustuje w kaczce.
Nie mam czasu na zastanawianie się jaki mam humor. Dwoje dzieci i chorujący mąż skutecznie człowieka stawiają do parteru.
W ogóle kotlety nawet z kaszy jęczmiennej też pyszne są w sosie grzybowym i innym, kotlety z grochu, fasoli itp pycha. Dużo czasu to nie zajmuje ( jedynie namoczyć trzeba dzień wcześniej) a smakują rewelacyjnie Kroplo.
Teoretycznie to napić się wody, bo najczęściej mylimy głód z pragnieniem a praktycznie, to… wcale za bardzo to nie pomaga ![]()