Przepraszam jeżeli uraziłem. Nie to było moją intencją. Staram się tylko ogarnąć to miejsce, a takt chyba nie jest moją mocną stroną😉
Nie przejmuj się. Takty to domena muzyków. Jak nim nie jestem.
Bardzo Ci zależy na tym, by to potwierdzić?
Całymi latami na to czekam.
Wiedziałam!
No to masz pecha kolego. Jestem okropnie wredna i jak komuś na czymś zależy, to nie zrobię tego
Za to dobrze tańczę. To mój żywioł😉
To teraz niemiłosiernie zaczęło mi zależeć, abyś nigdy, ale to przenigdy nie przelewała żadnej kwoty powyżej 10 tys. na moje konto, które za chwilę Ci podam.
A ja dobrze, że nie tańczę!
Ależ oczywiście, ze podaj, bo ja i tak zawsze złośliwie mylę się przy wpisywaniu numeru i to, co prbuję wysłać wraca mi . Czy hasło też podasz? Sympatyczne są takie komplety.
Hasło: Żyrafy wchodzą do szafy.
A właśnie mam zupełnie zbędne 9800. Ale na nieprzelewaniu takiej kwoty akurat Ci nie zależy, więc nie będę jej przelewać. Szkoda, bo naprawdę mi zawadza i nie mam co z tym zrobić. Ale to nic. Poszukam kogoś, kto nie lubi kwot powyżej 9tys.
Jak w euro to moge wziac, akurat zmiesci sie w przelewach nie podlegajacych kontroli.
Osobiście nie znam nikogo, kto by takiej kwoty nie polubił, więc nie mogę Ci pomóc. Męcz się sama z tym szukaniem.
Rozumiem👍Też pewnych rzeczy nie robię i dobrze mi z tym😉
Hasło masz bardzo podobne do mojego. Ja mam: Hipopotamy wychodzą ze ściany.
A nie pawiany?
Mógłbym prosić o ewentualne podzielenie się ze mną? Na zasadzie: krąży złoty pieniążek w postaci euro. Z góry bardzo dziękuję😘
Nie… Nie pawiany. Hipopotamy są ładniejsze i rym jest bardziej finezyjny, a nie taki oczywisty. Jestem bardziej skomplikowaną istotą niż Ty
No gdybyś napisała, że nienawidzisz takiej kwoty i że utrudniłaby Ci życie i popsuła humor do końca tygodnia, to co innego. A tak??? Sama muszę kogoś takiego poszukać
Jeszcze bardziej niż ja??
Szok i niedowierzanie!