Co z humoreską?

Administracja może zmienić konto na anonimowe na życzenie.

2 polubienia

@Mamita, ja kilka razy chciałam, i likwidowałam.
To nie był foch, czy negatywne skutki menopauzy. Nuda była tego powodem.
Poza tym, nie czuję żadnego sentymentu do awków czy nicku.

2 polubienia

Zamiast zmieniać awatar czy nick,wolę zmienić coś w codziennym menu.
Każda BABA potrzebuje jakiejś zmiany… :rofl:

3 polubienia

Można swobodnie zmienić i jedno i drugie, obie czynności baby robią z zamkniętymi oczami.
Tylko w sklepach nam się wzrok wyostrza :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Nio jestem żyję przecież, forumowa kwoka dała mi bana ( konto tymczasowo zablokowane czy jakiś taki komunikat wyskoczył mi ) tuż po ostatnim wpisie do niej w pytaniu o komory gazowe… to był mój ostatni wpis…wisi dalej… Nie wchodziłam w to pytanie od tego czasu- chodzi o ten ostatni mój wpis. Ban trwał kilka godzin do czasu gdy o mnie zapytałeś w tym pytaniu na forum - wtedy zostało moje konto odblokowane. Podejrzewam, że koń zainterweniował.

1 polubienie

“Kilka swoich tekstów usunęła.
Nie czytam wszystkiego, nawet gdy tu z Wami piszę. Ale coś mi się rzuciło w oczy, że była strofowana za pytania.”

No co Ty za pytania ? dziwne ci co strofują sami się potem w tych moich fantastycznych podpaskowych i majtkowych pytaniach udzielają…

2 polubienia

“Gdyby każdy czytający zostawił tu kilka postów dziennie, to ruch większy będzie niż na fejsie :wink:

Efka nie oszukujmy się, bez nas to forum by upadło :smiley: Zobacz nie było mnie kilka dni - aż dwa i taka pustynia się zrobiła… Weszłam w tym czasie w kilka pytań, bo nie wylogowywałam się.

2 polubienia

Ty jesteś bardziej aktywna, zadajesz pytania, rozkręcasz towarzystwo.
Mi już dawno w tym względzie skrzydła opadły. A tak po prawdzie, to czuję się " zmęczona".
Lecę na Antarktydę. Jak wrócę to będę :rofl:

3 polubienia

Ej tam, to taki żart był przecież…ale zaczęło się politycznie robić na forum.
Poza tym w Lidlu dziś byłam i fajne zapachy perfum są - tych za 15 zeta… kwiatowe flakoniki… jeden z nich nawet OK. Wbijaj tam i wąchaj… zanim kupisz zrób próbkę na nadgarstku i wróć do domu…jeden z nich ładnie pachnie ale jak wywietrzeje, to już nie :stuck_out_tongue:

3 polubienia

Skoro już temat zaczęłaś. Jutro chcę uderzyć do sklepu osiedlowego. Kupuję tam sprawdzoną, tanią markę.
Polecam! Zapachy trwałe, flaszkę kupisz już za 28 zł. Te już miałam.

500px_FenziSahara 500px_FenziSavoirNuit good-life-eau-de-parfum-100ml-j-fenzi pol_pl_JFenzi-Desso-Everyday-for-Women-woda-perfumowana-100-ml-13139_1

1 polubienie

joko
1d

“Niestety. Takimi pomówieniami i oszczerstwami nie tylko kobiety i kury są zagrożone. O mężczyznach też wiele słyszałam i gdybym w to wszystko wierzyła, to chyba bałabym się wychodzić z domu :thinking: :joy:

Zawsze mnie to zastanawiało joko skąd ludzie wiedzą czy coś jest pomówieniem, skoro słyszą ( lub czytają ) różne treści od osób, które w tym zdarzeniu najprawdopodobniej nawet nie uczestniczyły.

Różne rzeczy się dzieją na świecie. Czasem zgoła nieprawdopodobne, aczkolwiek prawdziwe. Nie ma się czego bać, trzeba być tylko ostrożnym, ale nie chorobliwe…

2 polubienia

I wtedy, przy takiej ostrożności można się czuć bezpiecznie? :thinking: :wink:

2 polubienia

"Idź swoją drogą,“Kochaj i sercem patrz"a ludzie niech mówią co chcą”.

Tak Ci odpowiem :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Zawsze znajdziesz sposób, żeby mnie rozbawić :wink: :cherry_blossom:

1 polubienie

Jeśli Cię rozbawiło to dobrze, ja czasem gdy czytam posty do mnie kierowane, to mam mieszane uczucia… więc to gorszy stan. Jednak czytać w myślach nie potrafię i czasem człowiek trochę nadinterpretuje może te słowa pisane…

2 polubienia

Spoko :wink: Ważne, że się rozumiemy :wink:
Dawno już nie byłaś taka “serio” :upside_down_face:

2 polubienia

Starość nie radość, joko trzeba kiedyś spoważnieć :slight_smile: nawet na kilka dni… pewnie niedługo wrócę do normalności… czyli do tej “niepoważności” - to u mnie właśnie normalność… ok spadam bo mącę… :upside_down_face:

2 polubienia

Wierzyłem w ciebie że tu będziesz, a nie że odejdziesz bez pożegnania z tej piaskownicy, masz swój honor i się szanujesz

2 polubienia

Ludzie przychodzą i odchodzą… gorzej jeśli głównie to drugie.

3 polubienia

Niestety nie jesteśmy podpięci pod onet albo wp, więc mało przychodzi :wink:
Ba, nie jesteśmy nawet podpięci pod twórczość na blogach i witrynach użytkowników, więc co się dziwisz? :wink:
Ranking w Google podnoszą odnośniki do strony, czym więcej, tym wyżej windują,

2 polubienia