Administracja może zmienić konto na anonimowe na życzenie.
@Mamita, ja kilka razy chciałam, i likwidowałam.
To nie był foch, czy negatywne skutki menopauzy. Nuda była tego powodem.
Poza tym, nie czuję żadnego sentymentu do awków czy nicku.
Zamiast zmieniać awatar czy nick,wolę zmienić coś w codziennym menu.
Każda BABA potrzebuje jakiejś zmiany…
Można swobodnie zmienić i jedno i drugie, obie czynności baby robią z zamkniętymi oczami.
Tylko w sklepach nam się wzrok wyostrza
Nio jestem żyję przecież, forumowa kwoka dała mi bana ( konto tymczasowo zablokowane czy jakiś taki komunikat wyskoczył mi ) tuż po ostatnim wpisie do niej w pytaniu o komory gazowe… to był mój ostatni wpis…wisi dalej… Nie wchodziłam w to pytanie od tego czasu- chodzi o ten ostatni mój wpis. Ban trwał kilka godzin do czasu gdy o mnie zapytałeś w tym pytaniu na forum - wtedy zostało moje konto odblokowane. Podejrzewam, że koń zainterweniował.
“Kilka swoich tekstów usunęła.
Nie czytam wszystkiego, nawet gdy tu z Wami piszę. Ale coś mi się rzuciło w oczy, że była strofowana za pytania.”
No co Ty za pytania ? dziwne ci co strofują sami się potem w tych moich fantastycznych podpaskowych i majtkowych pytaniach udzielają…
“Gdyby każdy czytający zostawił tu kilka postów dziennie, to ruch większy będzie niż na fejsie ”
Efka nie oszukujmy się, bez nas to forum by upadło Zobacz nie było mnie kilka dni - aż dwa i taka pustynia się zrobiła… Weszłam w tym czasie w kilka pytań, bo nie wylogowywałam się.
Ty jesteś bardziej aktywna, zadajesz pytania, rozkręcasz towarzystwo.
Mi już dawno w tym względzie skrzydła opadły. A tak po prawdzie, to czuję się " zmęczona".
Lecę na Antarktydę. Jak wrócę to będę
Ej tam, to taki żart był przecież…ale zaczęło się politycznie robić na forum.
Poza tym w Lidlu dziś byłam i fajne zapachy perfum są - tych za 15 zeta… kwiatowe flakoniki… jeden z nich nawet OK. Wbijaj tam i wąchaj… zanim kupisz zrób próbkę na nadgarstku i wróć do domu…jeden z nich ładnie pachnie ale jak wywietrzeje, to już nie
Skoro już temat zaczęłaś. Jutro chcę uderzyć do sklepu osiedlowego. Kupuję tam sprawdzoną, tanią markę.
Polecam! Zapachy trwałe, flaszkę kupisz już za 28 zł. Te już miałam.
joko
1d
“Niestety. Takimi pomówieniami i oszczerstwami nie tylko kobiety i kury są zagrożone. O mężczyznach też wiele słyszałam i gdybym w to wszystko wierzyła, to chyba bałabym się wychodzić z domu
”
Zawsze mnie to zastanawiało joko skąd ludzie wiedzą czy coś jest pomówieniem, skoro słyszą ( lub czytają ) różne treści od osób, które w tym zdarzeniu najprawdopodobniej nawet nie uczestniczyły.
Różne rzeczy się dzieją na świecie. Czasem zgoła nieprawdopodobne, aczkolwiek prawdziwe. Nie ma się czego bać, trzeba być tylko ostrożnym, ale nie chorobliwe…
I wtedy, przy takiej ostrożności można się czuć bezpiecznie?
"Idź swoją drogą,“Kochaj i sercem patrz"a ludzie niech mówią co chcą”.
Tak Ci odpowiem
Zawsze znajdziesz sposób, żeby mnie rozbawić
Jeśli Cię rozbawiło to dobrze, ja czasem gdy czytam posty do mnie kierowane, to mam mieszane uczucia… więc to gorszy stan. Jednak czytać w myślach nie potrafię i czasem człowiek trochę nadinterpretuje może te słowa pisane…
Spoko Ważne, że się rozumiemy
Dawno już nie byłaś taka “serio”
Starość nie radość, joko trzeba kiedyś spoważnieć nawet na kilka dni… pewnie niedługo wrócę do normalności… czyli do tej “niepoważności” - to u mnie właśnie normalność… ok spadam bo mącę…
Wierzyłem w ciebie że tu będziesz, a nie że odejdziesz bez pożegnania z tej piaskownicy, masz swój honor i się szanujesz
Ludzie przychodzą i odchodzą… gorzej jeśli głównie to drugie.
Niestety nie jesteśmy podpięci pod onet albo wp, więc mało przychodzi
Ba, nie jesteśmy nawet podpięci pod twórczość na blogach i witrynach użytkowników, więc co się dziwisz?
Ranking w Google podnoszą odnośniki do strony, czym więcej, tym wyżej windują,