Co z humoreską?

Odkąd każą chodzić w maseczkach,omijam sklepy i robię minimalistyczne zakupy!
Ma to swoje DOBRE STRONY :wink:

1 polubienie

A gdzie ja się dziwię? Jeśli sądzisz że blog czy odnośnik tu ściągną ludzi… to się mylisz. Czas takich miejsc już mija. Ludzie nie czytają i nie rozmawiają. Nawet jeśli wejdą to za dużo tekstu… za mało obrazków… brak awantur… hejtu… jałowe miejsce :wink:

3 polubienia

Linki z zewnątrz podnoszą ranking w Google.

2 polubienia

Na jak dlugo?

1 polubienie

Generalnie, jest to jedno z kryteriów pozycjonowania.

1 polubienie

Czyli,kazde klikniecie ma znaczenie?

2 polubienia

Minimalistyczne, znaczy lekkie?
Spoko, od ciężkich mam męża :rofl:

2 polubienia

Niezupełnie, ale to z grubsza wygląda tak, że czym więcej niezależnych witryn ma linki do wpisów z forum lub do samego forum, to Google zaczyna uważać forum jako “autorytet” i podnoszą ranking forum w wyszukiwarkach. Dawno temu studenci wykorzystali ten mechanizm do stworzenia tak zwanej Google Bomb. Gdy Bush był prezydentem, zrobili tyle linków do zwrotu “Dumb Motherfcker" skierowanych na witrynę z pamiątkami związanymi z George W Bushem, że gdy ktoś to wpisał w google "Dumb Motherfer” to pamiątki prezydenta wyskakiwały na samej górze listy. W Polsce taki żarcik zrobili Giertychowi.
Od tamtej pory Google zmieniło algorytmy, żeby unikać takich bomb, ale nadal linki zewnętrzne (z fejsa, blogów itp) do forum podniosłoby ranking forum w wyszukiwarkach.

W tej chwili wydajemy się zajmować pierwsze miejsce gdy ktoś wpisze “forum pytamy” lub “pytamy forum”, ale chodzi tez o to, żeby gdy ktoś np. wpisze w Google “dzisiaj persejdy” , to żeby pytanie z forum lądowało z grubsza wysoko w rankingach. Dlatego też pod każdym pytaniem jest symbol Screen Shot 2020-08-12 at 1.17.33 PM , żeby łatwo można było dodać link do pytania lub odpowiedzi do fejsa, twittera itp.

2 polubienia

Ach, oczywiście, że jeżeli Google wykryje, że ktoś z witryny zewnętrznej wejdzie na forum przez taki link i trochę poczyta, to też podniesie ranking.

1 polubienie

hmmm…Ja zawsze klikam pytamy.online…

3 polubienia

Czyli to twoja wina że mało użytkowników :wink:

1 polubienie

To dobrze klikasz. :wink:

No wiesz, mam szacunek bardziej do tych z którymi pisze i tak bez do widzenia (raczej) bym nie uciekła.

1 polubienie

Podejrzenia mylne - to forumowa kwoka Cie odblokowala :sunglasses::sunglasses::sunglasses:

1 polubienie

Kwoka, ryba. Fajne te ksywy.

Caly zwierzyniec :joy:

1 polubienie

:innocent: :wink:

4 polubienia

Ja bym miała bekę kilka godzin gdyby ni tak powiedział, lubię ten rodzaj humoru. :wink:

3 polubienia

Bardzo ładny awatar, hm życiowy i prawdziwy :face_with_monocle::kissing_closed_eyes::stuck_out_tongue_winking_eye::hugs::+1::clap:

1 polubienie

Mnie najpierw śmieszy,ale potem irytuje.
W końcu wiem,ile ważę… :innocent: