Czego na pewno nie kupisz w najbliższym czasie [bo masz tego od groma i ciut,ciut]?

I z gwarancją że każda się zapala, potwierdzone przez straż pożarną certyfikatem

1 polubienie

No kurde,Ty jak odpalisz specjalizacje to trzeba się trzymać poręczy by nie upaść :joy:

5 polubień

Ale żeby nie było…Pamietam taki polski znaczek z wilga.Kosztowal na pewno mniej niż 1zl.

1 polubienie

Wilga występuje na 2 polskich znaczkach.
To tak bez szukania po netach Ci mogę napisać :grin: No chyba, że niedawno jakiś nowy wydali …

1 polubienie

Długopis kupuję przed każdą wizytą w szpitalu lub u lekarzy - kilka mi zabrali bo niby to ich, choć podobne, w poczcie jak odbieram leki w przesyłkach było podobnie, teraz mam podpis cyfrowy rysikiem na skanerze

1 polubienie

życie

1 polubienie

Ja mam inne wydanie. Na końcu książki napisano: Koniec tomu I.

1 polubienie

Ja nie zbiednieję, tyle że to cwaniactwo urzędników w każdym biurze. Potrzebowałem odpis ksero z szpitala to musiałem swój papier donieść - nie oddali 5 kartek - miałem więcej w razie pomyłki lub kłopotów z wydrukiem

2 polubienia

Pełne wydanie tez mam.Wlasnie ostatnio czytałem raz jeszcze…

1 polubienie

Legginsów . Mam dwie pary kupione w ostatnim czasie , których używam jako ocieplaczy po spodnie .

4 polubienia

No tak…Ja bym tego nie brał nawet za darmo :wink: :joy:

2 polubienia

Kalesony
To w kwestii legins

1 polubienie

Jako takie,tym bardziej…Mimo iz za oknem angielska apokalipsa.Czyli -4 :joy:
To juz prawdziwe cuda ze ja czapkę założyłem…

3 polubienia

Choroba popromienna :upside_down_face:

Wszystko mam :frowning: :frowning: :frowning: z ciuchów :frowning: :frowning: :frowning:

1 polubienie

Wszystkiego???

1 polubienie

No może przydałoby się jeszcze coś tylko gdzie to trzymać? :thinking: I kto na to zarobi?

1 polubienie

Co do zarobku
To sie da

1 polubienie

Tostera, bo to prawie to samo co opiekacz, a przy tym toster jest mniej uniwersalny.

1 polubienie

Grzankom czyli sposobem na jedzenie zestarzałego chleba to wytlumacz

2 polubienia