Czekacie na połączenie czy rezygnujecie?

Kiedy bardzo mi zależy na dodzwonieniu się gdzieś np. do przychodni, urzędu czy firmy potrafię zostawić telefon na głośniku i czekać od 30-45 min na połączenie. Jak to u Was wygląda?

2 polubienia

Po kilku minutach przeważnie rezygnuję i próbuję za chwil kilka. Sporadycznie, jak mi naprawdę zależy, czekam do skutku.

3 polubienia

No chyba na połączonym tel odsłuchujesz muzyczkę. Bo po chyba 2 minutach próby połączenia rozłączy automatycznie.

1 polubienie

Kiedyś miałem tak: muzyczka - jesteś 12-ym oczekującym - muzyczka - jesteś 8-ym oczekującym - muzyczka - jesteś trzecim oczekującym - muzyczka - jesteś 16-ym oczekującym … WTF? :thinking:

4 polubienia

A był do wyboru najpierw temat? Jeśli tak to ustawiło ci niski priorytet.

2 polubienia

Rejestracja do przychodni. :wink:

3 polubienia

Zalezy ile zdzieraja za oczekiwanie i sluchanie pozyywki.

2 polubienia

To wpuścili znajomych królika :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

A tak na serio było na centralce 2 osoby odbierające… Jedna wyłączyła telefon i byłeś 8 a nagle zrobiłeś się 16. Mnie za to bawią labirynty w szczególności w firmach ubezpieczeniowych… Jak pomylisz klawisz zabawa od nowa, jak nie wciśniesz rozłączają i zabawa od nowa.

3 polubienia

Jak wybierzesz wszystko prawidłowo, po kwadransie nadal jesteś ntym oczekującym … i zabawa od nowa. :joy:

3 polubienia

Aa nie. Jak wybierzesz że chcesz usłyszeć ofertę łącza od razu.

4 polubienia

To fakt autentyczny. :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 polubienia

Dzwonię po kilkanaście razy ale między tym przerwy.

2 polubienia

@czarny_rycerz Miałam podobnie. Trochę. - Jesteś pierwszy w kolejce : powiedziało urządzenie po czym bardzo uprzejmie mnie rozłączyło pomimo mojego 20-minutowego oczekiwania…

2 polubienia

@anon18020312 Też się raz do operatora dodzwonić nie mogłam. Weszłam na stronę, a tam formularz: jeśli jesteś zainteresowany ofertą zostaw swój nr. Oddzonili w ciągu minuty.

3 polubienia

Podobnie u mnie w firmie. Jeśli chodzi o telefony w sprawie zamówień połączenia są odbierane w ciągu 2-3 sekund, jeśli ma się problem i dzwoni do BOK-u trzeba słuchać muzyki od 5-10 minut.

2 polubienia

Tyle że dzwoni dział handlowy.

U nas z reguły można nacisnąć 1 lub 9 i oddzwonią, gdy będzie moja kolej. :stuck_out_tongue:

2 polubienia

W Polsce nieliczne firmy to mają.

3 polubienia

Np w telekomie mam gwarantowany czas oczekiwania max 30 sek. Jako firma. A teściowa (tak ma na moją firmę nr) zadzwoniła na infolinię bo coś tam nie tak było z roamingiem i pykło 19 min. Płatnych nadmienię.

3 polubienia