A rzeczywiście. Kiedyś mówiłeś, tylko mi się zapomniało
Proszę zdjąć Tigulaskowi dzwonek z szyi. Kurde tęsknię
A czemu ja potrzebuje tylu plyt?
To bardzo dobrze ze potrzebuje! I nie zadowala sie byciem szuszfolem czy kocmołuchem.Niech sobie wybiera,niech sie cieszy i niech bedzie piekna!
Najważniejsze by różnila sie od mężczyzny.
Topologia kotow jest niezbadana. Koconie zmieniaja się od puszystej śpiącej kulki po hektar futra do głaskania
Dawno tego dzwonka nie ma. Wiem, że koty nie powinny mieć tego typu gadżetów
Tigul pozdrawia myszowato …
Właśnie się zdziwiłam bo przecież ściągaliśmy wszystkie dzwonki u Was.
Uchowaj Boze przed takim spotwornieniem swiata w ktorym kobieta ubiera sie bez przerwy w te same ciuchy az do zniszczenia…
Chiny ludowe?Czy inna komuna?
Bo często się zmienia. Gabarytowo
A czym sie różni kocoń od koteła?
O ile wiem, to koteł gania za czerwoną myszą czyli tym punkcikiem od laserka jak opętany. Koconie z początku zrobią kilka ruchów i po chwili już nie biegną. Koconie nie spadają jak koteły na cztery łapy. Koconie zawsze wybiegają jak pieski gdy właściciel przyjdzie do domu, koteły zdecydowanie rzadziej a najczęściej nie przyłażą …
Jest sporo jeszcze innych różnic, ale ja wszystkich nie znam, bo nie mam koteła a koconia i dwie kotełki …
Czekaj czekaj…teraz wychodzi ze ja mam KOCEŁA,bo spada na cztery łapy ale jak wracam do domu to od pierwszego piętra słyszę jak miauczy pod drzwiami bo mnie słyszy a jak wejdę do domu to powitanie trwa 10 minut…
Swoją drogą…
KOTeł
PIESeł
PAWeł
Możesz mieć mieszańca koconia z kotełem. Taka odmiana nazywa się koceł i jest bardzo poszukiwana przez kociarzy. Nie chwal się nim, bo będą chętni …
Pamiętaj o tym
A Ty masz zagadkę na Whatsapp:)
Ważny problem zagadali Nikt nie napisał, że to kupowanie czasem wychodzi taniej niż psycholog/psychiatra.
Nie denerwuj się. To ja napiszę.
Bo to kupowanie czasem wychodzi taniej niż psycholog/psychiatra.
… już dobrze?
ok
Każde jest zwykle używane na inną randkę. Niekoniecznie w realu…
A mężowie często chlebią sobie, że to specjalnie tak dla nich.
Kocełarzy.