Czemu kobieta potrzebuje tylu ubrań?

A rzeczywiście. Kiedyś mówiłeś, tylko mi się zapomniało :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 polubienie

Proszę zdjąć Tigulaskowi dzwonek z szyi. Kurde tęsknię :cry:

1 polubienie

Pozdrawiamy Koconia. :grin:

2 polubienia

A czemu ja potrzebuje tylu plyt? :wink:
To bardzo dobrze ze potrzebuje! I nie zadowala sie byciem szuszfolem czy kocmołuchem.Niech sobie wybiera,niech sie cieszy i niech bedzie piekna!
Najważniejsze by różnila sie od mężczyzny.

1 polubienie

Topologia kotow jest niezbadana. Koconie zmieniaja się od puszystej śpiącej kulki po hektar futra do głaskania :wink:

1 polubienie

Dawno tego dzwonka nie ma. Wiem, że koty nie powinny mieć tego typu gadżetów :grin:
Tigul pozdrawia myszowato …

1 polubienie

Właśnie się zdziwiłam bo przecież ściągaliśmy wszystkie dzwonki u Was.:grin:

1 polubienie

Uchowaj Boze przed takim spotwornieniem swiata w ktorym kobieta ubiera sie bez przerwy w te same ciuchy az do zniszczenia…
Chiny ludowe?Czy inna komuna? :face_with_raised_eyebrow:

Bo często się zmienia. Gabarytowo :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

A czym sie różni kocoń od koteła?

2 polubienia

O ile wiem, to koteł gania za czerwoną myszą czyli tym punkcikiem od laserka jak opętany. Koconie z początku zrobią kilka ruchów i po chwili już nie biegną. Koconie nie spadają jak koteły na cztery łapy. Koconie zawsze wybiegają jak pieski gdy właściciel przyjdzie do domu, koteły zdecydowanie rzadziej a najczęściej nie przyłażą …

Jest sporo jeszcze innych różnic, ale ja wszystkich nie znam, bo nie mam koteła a koconia i dwie kotełki …

1 polubienie

Czekaj czekaj…teraz wychodzi ze ja mam KOCEŁA,bo spada na cztery łapy ale jak wracam do domu to od pierwszego piętra słyszę jak miauczy pod drzwiami bo mnie słyszy a jak wejdę do domu to powitanie trwa 10 minut…

2 polubienia

Swoją drogą…
KOTeł
PIESeł
PAWeł

2 polubienia

Możesz mieć mieszańca koconia z kotełem. Taka odmiana nazywa się koceł i jest bardzo poszukiwana przez kociarzy. Nie chwal się nim, bo będą chętni …

Pamiętaj o tym :grin:

2 polubienia

A Ty masz zagadkę na Whatsapp:)

1 polubienie

Ważny problem zagadali :confused: Nikt nie napisał, że to kupowanie czasem wychodzi taniej niż psycholog/psychiatra.

4 polubienia

Nie denerwuj się. To ja napiszę.
Bo to kupowanie czasem wychodzi taniej niż psycholog/psychiatra.
… już dobrze? :wink:

5 polubień

:slight_smile: ok

1 polubienie

Każde jest zwykle używane na inną randkę. Niekoniecznie w realu… :wink:
A mężowie często chlebią sobie, że to specjalnie tak dla nich.

1 polubienie

Kocełarzy.

2 polubienia