Czemu kobieta potrzebuje tylu ubrań?

mam 3 kotki- a one ubrań nie potrzebują wcale, bez tego piękne

6 polubień

3 polubienia

Temat o kobietach…Moze niezbyt oryginalny ale caly poszedł sie dymać bo tu tylko o kotach…Strach sie bać wspomnieć o czymkolwiek…

4 polubienia

Rozmówcy dostali kota. ps Gdyby nie Wy, bałabym się poniedziałku jeszcze bardziej … branoc.

3 polubienia

Koty przynajmniej nie awanturuja sie o nowe futro :joy_cat:
Ja wlasnie jestem na etapie po co mi tyle ubran?

3 polubienia

Bo mają jedno futro przez całe życie - i to im wystarczy!

collins02, nigdy nie czekała na Ciebie w łóżku jakaś rozgrzana kocica?

Rzuć wspomnieniami w przeszłość … :grin:

3 polubienia

Wracając do tematu pytania. Potrzebują ubran aby

1. było im ciepło
  2. ubrac się stosownie do okoliczności - wieć potrzebne rózne rodzaje
  3. żeby poprawic sobie humor
  4. żeby w ogole miec co na siebie włożyć gdy wszystkie dotychczasowe są za małe
5 polubień

Zadnej dziewczyny nigdy tak nie kojarzyłem.Ale owszem.Wiedząc co masz na mysli,nawet jakis tydzien temu,na fejsie,migneła mi taka :innocent:
Ale akurat to dobrze ze nie zabrnąlem w ten narożnik…Przynajmniej z nią :wink:
Byla tez i taka która obcieła włosy [nie ma dla mnie wiekszej zbrodni ale ona o tym nie wiedziała] po to by je sobie zrobic na jakies plamy wyglądające na centkowaną panterę :roll_eyes: :roll_eyes:
Caly urok moich wspomnien polega min. na tym ze raczej unikałem tych niby"kocic".
Z innej beczki…
Co sądzisz o rumuńskim piwie Cesu-premium [green lager]?

1 polubienie

To ostatnie sugeruje wprost ze kobieta musi sie"rozrastać"…Czy faktycznie to jest reguła?

1 polubienie

Najpierw pytanie, czy jestes pewien, że to piwo jest (było) rumuńskie?

Piłem Cesu, ale z Łotwy.

Kapsle tradycyjnie powędrowały do klasera. Oto one:

Łotwa 007
Łotwa 008

Piwo te piłem kilka lat temu (2x) i już niestety nie pamiętam smaku, ale nie sądzę, by było nie do wypicia, bo takie akurat pamiętam …

2 polubienia

No i jest pat bo dzisiaj nie bylo NIC i musialem kupic puszki…I to ostatnie w sklepie…Zawirowanie poświąteczne.
A ta pucha jest całkiem zielona i…
FUCK!!!
Masz racje!!!
Latvija jak w morde.Tylko trzeba miec odpowiednie okulary…
Do Ciebie jak w dym.Imponuje mi to!
Jeszcze w Watford pokochalem Svyturysa ale to z Litwy.Teraz chyba 6-7 lat nie mialem z tym kontaktu.Az tu dzisiaj ten Cesu…Dla mnie ok. choć mógłby mieć jakies 0,3% więcej.Mimo iz ja nie lubie mocnych piw…

1 polubienie

Ze Svyturysów to tylko te smakowałem: Ciekawe, który jest u Ciebie :thinking:

I wiesz co, wszystkie mi smakowały, więc jakikolwiek lager mozesz brac w ciemno. Chyba, ze jakieś wysyłają na szwedzki rynek gdzie zatrzęsienie 3,5% goofna, ale nie sądzę …

1 polubienie

Nie wszystko pamietam ale dominowal kolor czerwony wiec stawiam na ten pierwszy z lewej,u góry.
Najwiecej tego bylo na Finchley w polnocnym Londynie.Dokladnie tam gdzie sie wtopilem w antyislamską manife afgańskich kobiet,ok.2010-2011 roku.
Juz wtedy kosztowalo 1.79 za butelke ale…Pozwalałem sobie!
Ale tego dzisiaj Cesu,widze po raz pierwszy…Dla mnie dobre.

1 polubienie

No i jak nie koty to piwo :joy::joy::joy:
Bawcie sie dobrze, do jutra z zieleniną spokoj :wink:
Dobranoc.

1 polubienie

Znów na wczasach? Ten szczęściarz powinien Ci kolie z brylantami za te przyspieszone wnioski do spa sprezentować
Tylko coś się mało uczy…

3 polubienia

Znam to piwo, Zostałem poczęstowany przez łotewskiega farera na którymś z parkingów. Wypiłem z uprzejmości i więcej go tego Cesu pić nie będę.

1 polubienie

No widzisz Może Ci farmer cukru dosypał…
O gustach trudno pisać Ja nie wącham na przykład Berlinera i Veltinsa No nie wącham i tyle O piciu nie wspomnę… Tak bywa że jednym smakuje to innym tamto Świat byłby nudny gdyby wszystkim to samo smakowało

2 polubienia

O żesz Ty!
Veltins, panie, się nie podobuje… :stuck_out_tongue:

A to berlińskie, faktycznie, jakieś takie nie do picia. Ale spróbuj Padebornera albo, tfu, Oetingera, to jest odrzutka rzygawcza dopiero… To są płyny zgagotwórcze…

2 polubienia

No a Tobie Cesu nie smakuje. Każdego próbowałeś? A może są wśród nich smaczne? :joy:

2 polubienia