Czerwona strefa...?

Znowu mi dokuczasz. Taka brzydka nie jestem jak ta okularnica z alibabek :rofl:

2 polubienia

To byla moja pierwsza milosc gdy mialem 5 lat.Nie pytaj dlaczego…Tak zapamietałem :innocent:

2 polubienia

Żartowałam z tym brakiem urody.
Jest ładna, aż szukałam zdjęć.

1 polubienie

Chyba juz nie zyje.

1 polubienie

Nie wiem. Nie mam już sił sprawdzać. Trochę oczy wymęczyłam dzisiaj, ale opłaciło się.
Zaczęłam i skończyłam kolejne swoje “rękodzieło”, jeszcze jedna sztuka mi została i zabieram się za dekorowanie pokoiku :grin:
Dobranoc.

1 polubienie

I to jest wazniejsze.
Gratuluje!
Ja wciaz przesluchuje ostatnie nabytki…Jeszcze chuba pol godziny bo…tyle trwa pranie.A chce uniknac za wszelką cene,zmeczonego kolegi po nocce.Szkoda piwa.

2 polubienia

Ewka wklej fotkę zobaczę… tych robótek.

1 polubienie

Pokażę . Tego możesz być pewna :grin:
Próbkę już tu wstawiłam, jest skończona, wyprana, suszy się na balkonie.
Uciekam.
Bawcie się dobrze :wink:

1 polubienie

Jeśli idziesz spać niech ci się przyśni rekin - jego płetwa - tak jak mi dziś :smiley: jakież to miłe uczucie być w oceanie i udawać nieżywego… gdy obok płynie rekin…:stuck_out_tongue: no dobra tylko plaża i słońce…i palmy bez rekina w wodzie…

1 polubienie

Taa czerwona strefa, baju baju będziesz z chopem w raju. Akurat wydzielili te strefy gdzie rząd ma problemy i obawy jak to wyciszyć. Idzie o zamknięcie kopalń, o nic więcej ! Podobnie w innych regionach które destabilizują pomysły PIS Jeden minister się sparzył od dobrej nowiny, to reszta z rodziny rządowej już dmucha na zimne

3 polubienia

No właśnie pisalam teraz w innym pytaniu…Ruda Śląska jest strefą czerwoną, a w szpitalu ani jednego pacjenta z koronawirusem czy covidem…Porażka…

4 polubienia

Bardziej rozjuszyło rząd że górnik chce iść na Warszawę, a tego już naczelnik z metra cięty nie lubi jak mu się grozi

2 polubienia

A ja polecam sklep Rock Metal Shop.

1 polubienie

Leci 3 miesiąc jak nie mam wyników

1 polubienie

Jej aby nie dali ci dzwoneczka na szyję - helou już jestem, jak ty to wtedy przeżyjesz

Nic mi się nie przyśniło, spałam jak zabite :wink:

1 polubienie

Może o kopalnie chodzi, nie wiem.
Natomiast czytam, że to przedsiębiorcy szykują nalot na stolicę.

1 polubienie

A mi się przyśnił piec kaflowy stałam przy nim i czułam ciepełko… fajny sen, a zwłaszcza interpretacja. No i śnił mi się jakiś nieznajomy fagas i seks z nim, a fe! :exploding_head: :upside_down_face:

2 polubienia

Ciepełko? Chyba się nie obsiurałaś :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Raz mi się zdarzyło iść w śnie do wc i poczułam po przebudzeniu takie ciepełko na prześcieradle… :smiling_face_with_three_hearts: :upside_down_face:

3 polubienia