No i zobacz…W tych cudownych dniach,na wp. w komentarzach oraz tam gdzie sie łapki daje,siedzą mendy które plują na wszystko co polskie i przy kazdej okazji.Jedna gnida tak jest z siebie zadowolona ze przestała walić z anonima…
Nigdy nie zrozumiem co trzeba mieć w głowie aby szczać do własnego gniazda…Jeszcze w polityce,ok.Ale w sporcie?I to kobiecym???
Daj spokój z tymi durniami. Ja przez takich na fb przestałem zaglądać. Matołectwo znalazło ujście dla swoich kompleksów i głupoty.
Na fajsie jest jednak lepiej.Inna sprawa ze nie wychodze poza znajomych…
Niektórych znajomych niewłaściwie dobrałem, ale mniejsza o większość.
Najważniejsze, ze Iga tak nam podnosi nastrój, 34 wygrane pod rząd, a jutro szansa na 35.
Trevisan z którą murzynką gra?
Już zaczęły. 15:15 w I gemie.
Sorry,nie mam transmisji…Z kim gra Trevisan?
Z Gauff, 40:40. I gem,
Trevisan - Gauff
1:0 do 40./ 1:1 do 40. /1:2 do 15./ 2:2 do 40 - po pbs Gauff. / 2:3 do 15 / 3:3 do 40 / 3:4 do 0, panie @collins02 3:5 do 15 / 6:3 do 15.
Trzymam paluchy do bólu za Martiną!
Mistrzyni z niej nie będzie ale imponuje mi ambocją,walecznością…No i sympatyczna jest
No to ja dla odmiany za Gauff…
Ha,ha…Tego jeszcze nie było…Siadamy po przeciwnych stronach kortu!
Żeby emocje były…
No chyba będą…To diametralnie różne zawodniczki.Cholernie żałuję ale w tym roku i tak dobór w angielskiej tv jest 100 razy lepszy niz wcześniej…
Gauff robi bardzo dużo pojedyńczych błędów serwisowych, ale w grze radzi sobie dobrze.
W pierwszym secie wyraźnie przeważała “moja” faworytka, ale znając stabilność tych pań, to jeszcze różnie może być…
Po tym secie, z tego, co widziałem, obie nie mają czego szukać z Igą.
Mam nadzieje, ze nie o nas mowisz? Ja tam sie ciesze jak innym sie udaje, moze i w tym ciepelku tez sie ogrzeje?
W kazdym razie milo dzis bylo jak popijajac poobiednią kawe w zaprzyjaznionym barze wszyscy sie cieszyli, ze ja sie ciesze z wygranej Igi.
A jak ja sobie przypomne rok temu? Takiego pisklaka nie do końca wierzacego co osiągnęła? Byle tak dalej…
Gramy dalej… panie @collins02 0:1 do 15 / 1:1 do 0 - piękny gemik Martyny… / 1:2 do 30 / W IV gemie naparzanka - 40:40…, ten gem się chyba nie skończy dziś…
jednak się skończył… do 40, 1:3. Gauff ucieka… / 1:4 do 0. Nie chcę Cię martwić, kolego @collins02 ale Travisan chyba już tego nie odrobi… / 1:5 do 40… Martina sprawia wrażenie rozbitej…/ piłka meczowa i po meczu…
0:2 3:6/1:6.
Gauff w II secie przejechała się po Travisan.
Taaaak…Szkoda…
Wygląda na to ze to były baty…Albo Trevisan pękła fizycznie…
Od połowy I seta wzrastała przewaga Gauff, a w drugim już było lanie.
Nie chcę zapeszać, ale Iga w finale powinna wygrać. Jeżeli zagra swoje, to też będzie lanie.
Z tego co pamietam,forhend Igi powinien wystarczyć na Gauff.Ale dzieciak miewa czasem takie przebłyski ze i 3 sety mnie nie zdziwią…
Tzn.jaśniej!
Typuje 6:2;6:3
I tego sie trzymać zamierzam