Czy jak mnie wezwą na ćwiczenia wojskowe to będą mnie zmuszać do złożenia przysięgi?

Dla frajerów. :wink:

I kierowcy pracujący czynnie w każdej podgrupie - długodystansowi, pojazdów specjalnych, w tym z firm jednoosobowych. Oni mają szkolenie 10 dniowe

1 polubienie

Idż.Pojedziesz Ukrainę wyzwalać.Będziemy z Ciebie dumni.Potomni będą o tobie śpiewać pieśni dziękczynne.

2 polubienia

Gdzie on tam pojedzie Ukrainę wyzwalać predzej rozbioru dokona do spółki z ruskimi

3 polubienia

Z grupą CDD nie biorą.

3 polubienia

Oj chyba potrzebuje wsparcia psycho
Co to jes CDD?

1 polubienie

całkiem do de

4 polubienia

Kilkakrotnie pisałem na forum, że jestem inżynierem systemów, a nie programistą, bo wszyscy programiści jakich znałem (a znam wielu) mają nierówno pod sufitem. Dowodzisz, że się nie mylę.

7 polubień

Nie wszyscy, są wyjątki potwierdzające regułę. Np, mój siostrzeniec. Jest fenomenalnym programistą i sieciowcem, kodowcem i co tam jeszcze…, od dekady pracuje w Irlandii, ale poza tym czyta rekordowe ilości książek, interesuje się muzyką, zwiedza świat, bo zarabia tyle, że go na to stać, lubi sobie poimprezować i ma niesamowite poczucie humoru. Mamy wspólnego idola, czyli Jakuba Wędrowycza. :grinning:

4 polubienia

Systemowcy nie znaja slowa emerytura
Jak by sie ktos pytal to sa również nieinzynierowie :green_heart::rofl::green_heart:

3 polubienia

Kolego po kim on to ma?

Po wujku, a jakże.
Poleciłem mu Szwejka i zakochał się w tej książce, od razu wyczuwając jej geniusz i ten charakterystyczny haszkowy klimat. To było wtedy, gdy jeszcze studiował. Zdał na WAT, na informatykę. W ostatnim roku “zdezerterował” i kończył uniwerek w Gdańsku.

Pokazał mi, że do prywatnego, domowego kompa można włamać się dyskretnie w ciągu dwóch godzin maksymalnie, tak, że właściciel się nawet nie zorientuje. Dlatego śmieję się z tych, co myślą, że są anonimowi w necie.
Przerobił mi kiedyś GG tak, że ze szpiegowni ogólnej, stał się moją twierdzą.

1 polubienie

te… uważaj…narażasz mi się. :wink: Wprawdzie zajmowałam się tym krótko (3 lata), ale lubiłam projektowanie i programowanie.

3 polubienia

On wspominał o programistach, nie o programistkach…

2 polubienia

Czyli ma problem z tożsamością :palm_tree::cactus:

acha, ja jednak byłam programistą (płci żeńskiej) :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Córka moja ma kumpelę, która jest świetną programistką i pracuje w tej branży.

2 polubienia

Kolego @birbant
Branza czy brand?

1 polubienie

Brandy wybieram, :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Będzie wyzwalał. Teraz podobno od Polaków…kogo oni wzięli, że w to wierzą? :thinking: