Dla frajerów.
I kierowcy pracujący czynnie w każdej podgrupie - długodystansowi, pojazdów specjalnych, w tym z firm jednoosobowych. Oni mają szkolenie 10 dniowe
Idż.Pojedziesz Ukrainę wyzwalać.Będziemy z Ciebie dumni.Potomni będą o tobie śpiewać pieśni dziękczynne.
Gdzie on tam pojedzie Ukrainę wyzwalać predzej rozbioru dokona do spółki z ruskimi
Z grupą CDD nie biorą.
Oj chyba potrzebuje wsparcia psycho
Co to jes CDD?
całkiem do de
Kilkakrotnie pisałem na forum, że jestem inżynierem systemów, a nie programistą, bo wszyscy programiści jakich znałem (a znam wielu) mają nierówno pod sufitem. Dowodzisz, że się nie mylę.
Nie wszyscy, są wyjątki potwierdzające regułę. Np, mój siostrzeniec. Jest fenomenalnym programistą i sieciowcem, kodowcem i co tam jeszcze…, od dekady pracuje w Irlandii, ale poza tym czyta rekordowe ilości książek, interesuje się muzyką, zwiedza świat, bo zarabia tyle, że go na to stać, lubi sobie poimprezować i ma niesamowite poczucie humoru. Mamy wspólnego idola, czyli Jakuba Wędrowycza.
Systemowcy nie znaja slowa emerytura
Jak by sie ktos pytal to sa również nieinzynierowie
Kolego po kim on to ma?
Po wujku, a jakże.
Poleciłem mu Szwejka i zakochał się w tej książce, od razu wyczuwając jej geniusz i ten charakterystyczny haszkowy klimat. To było wtedy, gdy jeszcze studiował. Zdał na WAT, na informatykę. W ostatnim roku “zdezerterował” i kończył uniwerek w Gdańsku.
Pokazał mi, że do prywatnego, domowego kompa można włamać się dyskretnie w ciągu dwóch godzin maksymalnie, tak, że właściciel się nawet nie zorientuje. Dlatego śmieję się z tych, co myślą, że są anonimowi w necie.
Przerobił mi kiedyś GG tak, że ze szpiegowni ogólnej, stał się moją twierdzą.
te… uważaj…narażasz mi się. Wprawdzie zajmowałam się tym krótko (3 lata), ale lubiłam projektowanie i programowanie.
On wspominał o programistach, nie o programistkach…
Czyli ma problem z tożsamością
acha, ja jednak byłam programistą (płci żeńskiej)
Córka moja ma kumpelę, która jest świetną programistką i pracuje w tej branży.
Kolego @birbant
Branza czy brand?
Brandy wybieram,
Będzie wyzwalał. Teraz podobno od Polaków…kogo oni wzięli, że w to wierzą?