Nie podoba Ci się rzeczywistość?
To idź sobie gdzie indziej.
Przepraszam Cię najmocniej. Ta uwaga nie dotyczyła Ciebie.
Wiem.
Przypuszczam, że w tym wcieleniu, jeśli taki był plan na moje osobliwe, doświadczające, aczkolwiek okropne, koszmarne w znacznym stopniu, może w połowie, ale bardzo sensowne, życie.
Nie masz racji, bo wielu umarło od nadmiaru wiedzy, pewnie miliony, gdy stali się wrogami tych, co wiedzieli inaczej, przeważnie głupiej.
Tu żeś hoko pojechał po bandzie …
15 lat żebrzesz o to stanowisko …
A wystarczyło się tu nie wygłupiać, nie błaznować bez wyraźnej potrzeby, troszkę IQ na różnych kursach podwyższyć …
Jak na pojedynczego osobnika bez wpływów, dokonałem już niezwykle dużo, choćby ustaliłem, że nie istnieje zysk w ekonomii i z biznesów, w którego istnienie bezmyślnie wierzą uczeni tego świata, a to jeszcze nie znaczy, że już wyczerpałem swoje możliwości. Bo np. to ja ustaliłem historię Wyspy Wielkanocnej i posągów moai na niej, historię i cel wzniesienia słynnych piramid egipskich.
Wydaje mi się, że wszyscy jak te Azory z wywalonymi jęzorami czekają na kolejne informacje, czegoś Ty w tym życiu nie dokonał …
No jak to co komunę obalił w Polsce dzięki niemu w 2008 roku wygrała PO i PSL i ochronił nas przez PiSem dalej to nie wiem bo nie mówił chyba że liczyć chodzenie po słońcu w stanie OBE podobno zapobiega urodzeniu drugiego księżyca
już mnie nosi, nosi, nosi
Ludzkość nie mieszka w wannie, ale ponieważ patodeweloperka jest teraz popularna to widzę tu nowe możliwości dla kolegi.
Niczego takiego nie dokonałeś, nic nie odkryłeś.
Plan działa wtedy, kiedy nie masz świadomości o planie. Jak masz świadomosć, możesz coś zmienić, pokombinować. Samo to, że możesz, to świadczy o tym że siły wyższe z jakiegoś powodu na taką elastyczność pozwalają.
Mnie interesuje cel wzniesienia piramid egipskich. Tak tylko mówię.
Próżność egipskich władców, to główny powód budowy piramid. Plusem jest to, że są do dziś. Wszelkie inne pogłoski o pozaziemskich powodach są mocno przesadzone.
Pewnie, ale Was moim ostatnim wynalazkiem - mandarynkowo morelowa sangria na różowym winie - nie poczestuja
Moje jest i basta
Zawiodłeś mnie
Cały czas myślałam, że to Ty osobiście zbudowałeś piramidy a przynajmniej że kierowałeś pracami gdy je budowano
Budowal w tym czasie
Niewątpliwie dla tak wielkiego i zaawansowanego technicznie, projektowo i realizacyjnie przedsięwzięcia, musiał to być bardzo ważny cel. Więc nie mogły być grobami władców, bo każdy myślący wiedziałby, że z organizmu człowieka po śmierci niewiele zostaje, więc dla tych szczątków nikt myślący nie wznosiłby takich trudnych i zaawansowanych koncepcyjnie budowli. Więc na pewno nie były one grobowcami, bo to nielogiczne.
Pomyślmy, jak mogłyby być odbierane przez nie znających korzeni naszej obecnej cywilizacji, nasze obecne kosmiczne stacje orbitalne. Czy one mogłyby być grobowcami dla czołowych naukowców? Oczywiście, że nie, a też są bardzo zaawansowane technicznie. No ale one ewidentnie służą do dokładnego poznawania sytuacji na powierzchni naszej Planety Ziemi, włącznie z tymi podwodnymi.
Więc do czego ważnego mogły służyć piramidy egipskie? Niewątpliwie służyły do podróży kosmicznych poza ograniczeniami ludzkich organizmów, ale także do dokładnego poznawania i śledzenia sytuacji na naszej Planecie. Kto miał taką piramidę, np. grupa kapłanów, wiedział wszystko, co tylko chciał. Dla takich celów warto było ponieść trud zbudowania takich urządzeń.
Odlatuj kolego, odlatuj
On ma chyba tylko mniej istoty białej i stąd ten narcyzm i brak empatii…ale ja się nie znam