Borelioza to inna ,para kaloszy’’
Ponoc to choroba wychodowana w laboratoriach wojskowych.
Jednak ludzki organizm,to urzadzenie samonaprawcze w znakomitej wiekszosci przypafkowl
Tylko trzeba mu dostarczyc,czego mu trzeba w pozywieniu
A to ciekawe bo ja znam ludzi którzy się jej podawali i są zdrowi na umyśle Ata też jak widać próbowała i nadal jest zdrowa na umyśle
Pierwsi o których wiemy…
Z dużą dozą prawdopodobienstwa można stwierdzić iż Sumerowie też to potrafili…
I nie byli pionierami…
Hipnoza zle zastosowana,moze wyrzadzic wiecej szkod niz porzytku.
Podobnie jak i kazde leczenie.
Do takich metod,musi byc naprawde sprawdzony fachowiec.
Niestety w dziedzinavh medycyny niekonwencjonaknej,namnorzylo sie znachorow,co niemiara.
Trzeba naprawde uwazac.
Otoz to
Jest wiecej szarlatanow niz leczacych serio jezeli chodzi o medycyne niekonwencjonalna
Antybiotyk zazywalem odtanio ponsd trzydziesci lat temu.
Przeciwbolowe nie pamietam kiedy
Ogolnie nie biore zadnych lekow.
Czasem syrop przeciw kaszlowi.
A i to wystrzegam sie tych z apteki.
nie przesadzaj - ja po probce mialam problem czemu to takie dobre ponoc a paskudne
drugi raz to potwierdzil
nie mowie nie, bo ziola roznie na ludzi dzialaja
powinno to byc dostepne
co do THC? wolalabym LSD w rozsadnym dawkowaniu
A tym tez mozna narobic wiele szkod.
A moja domowa lekarka,zapomniala jak wygladam,
Ostatnio z9na byla u niej w swojej sprawie,a ona sie pyta,czy mi cewnik nie jest potrzebny))
W koncu widziala mnie z dziesiec lst temu)))
Teoretycznie moze. Ale prawie zaden nie chce (tak przynajmniej slyszalam…).
U nas bylo tak samo
Niestety lekarze ulegaja zbyt czesto modzie na okreslone leki albo na unikanie okreslonych lekow. To dasmo z jedzeniem.
Czytam po raz drugi ksiazke na ten temat co jest aktualnie “szkodliwe”
Wiec: mleko,chleb, etc…
W tym wypadku Harmonik ma racje: jestesmy manipulowani i oglupiani przez rzekomych naukowcow (oplacanych przez firmy i koncerny) ktorzy stwierdzaja to co im nakazuje ich zleceniodawca
U nas teraz jest moda na nieprzepisywanie zadnych -zepamow. Ale jak pojde prywatnie, to zapisza! A niestety nic innego na mnie nie dziala…
Lekarze przepisują to co im wcześniej poleci przedstawiciel firmy farmaceutycznej. W zamian ma wakacje w ciepłym kraju i gadżety biurkowe.
Dokladnie tak!!!
Dalaby ci za te odpowiedz duzo wiecej polubien!
-zepamy uzywane w umiarkowany sposob piomagaja wiecej niz inne bardziej trujace tzabletki
Ale koncerny farmaceutyczne na tym nie zarabiaja tak jak reklamowanych nowosciach
Dlatego angazuje sie “naukowcow” (tu przyznaje racje >Harmonikowi) zeby udowodnili to co trzeba
Kiedys przeczytalem ulotke w nowum leku zony.
Jakiez bylo zdziwiemie,gdy przeczytalem.
,Dopuszczenie do obrotu,ministerstwo Handlu’’ a nie jak na innych Ministerstwo zdrowia.
Lek kupiony w aptece na recepte.(((
Dopuero pozniej gdzies przeczytalem,ze tak sa testowane leki na ludziach.
Na pewno i to moze byc powod…
Taaa, a pacjent cierpi!
Marihuana podobno nie uzależnia fizycznie, jeśli już, to psychicznie. (Można uzależnić się od dobrego samopoczucia po użyciu)
Niektore leki bardziej uzalezniaja niz konopie
Swoje w zyciu wypilem i niestety,wypaliłem…I 18 lat temu,niemal dokladnie,zaraz po islamskiej zbrodni przy WTC,przyrzekłem sobie ze nigdy wiecej,ani prochy,ani papierochy,miec do mnie dostepu nie będą miały…
I tak jest do dzisiaj.