Na co jesteście uczuleni?
Na cole z wódką mam uczulenie i w ogole na drinki z produktami tego koncernu muszę uwazac.
Poza tym na szczęście alergikiem nie jestem.
Pylki i pyl pustyni mi niestraszne poki co…
Moze lekkie na obecnosc psa w zamknietym pomieszczeniu zimą, kiedy mieszkania wietrzy sie oszczednie, a psy nie są kąpane.
Ale to musi byc w domu gdzie pies jest stałym mieszkancem.
Poza tym nie wiem czemu, ale psy jakoś na mnie przyjaznie reaguja, wiec w innym przypadku bylabym biedna
Na głupotę jestem uczulony…
Ale to jest bardzo typowa alergia
To tak się niektórym wydaje…
Na podłe głupie świnie.
Dawców schabowego nie obrazaj …
Na chamstwo! Na brak wychowania. Na reklamy. Na tupet. Ja chyba w ogóle jestem alergikiem społecznym
Nie przesadzaj, doniczek zabraknie.
Reklamy rażą infantylizmem.
Chamstwo? Panoszy się w najlepsze. Co robic?
tempic godnociom i pszykładem osobistem
Na klamstwa
Ale nie na komplementy?
Teraz mamy podobno epidemię nienawiści i głupoty, tak jakiś czas temu powiedział pewien wybitny profesor psychologii, który też jest psychiatrą…
To jest pierwsze co mi przyszło do głowy @ihtiel .
Ojej, @Nunu jaka nienawiść? To jest zionięcia życzliwością do bliźniego.
Ja mam na lizusów
Oj tak!!!
Jestem nieuleczalnie uczulony na widok idiotów ze smartfonami na środku ulicy.Nie mówiąc już o kolarzach ze smartfonem przy gębie
Zacząć jednak powinienem od tego co budzi raz po raz, moja agresje.To wszelkiej maści poprawność,na czele z ta polityczna.
Jako rasowy strzelec NIENAWIDZE wszelkich odmian kłamstwa,co niekiedy urastalo do rangi poważnego problemu życiowego.Raz nawet za mówienie tego co się myśli,stracilem prace…
alergia jest nietypowa, tylko alergenów ciągle przybywa .
A wracając do tematu, to mam dziwną, ale niezbyt uciążliwą alergię na przegrodzie nosowej. Objawia się to nagłym, niespodziewanym katarem, ale nie zbyt często. O tej alergii przed wieloma laty dowiedziałem się od laryngologa, kiedy miałem złamany los. Nie pamiętam już na co jest to uczulenie. Przyzwyczaiłem się.
Tiaa zalizali otwór odbytniczy?
Strzelec? Ponoć Raki sa gorsze. Ale pod łapę koledze @birbant włazić?