Jak już przy snach jesteśmy? Bo spotkałam się z teoria, ze kolorowo snia ludzie ze skłonnością do do paranoi i schizofrenii
Chyba nie? Ale popierdzielone totalnie bez żadnego sensu, miewam.
Rzadko miewam, lub pamiętam sny.
Ale miewam, kilka razy widziałam wyraziste kolory.
Co dziwne, od jakiegoś czasu, po przebudzeniu pamiętam sen, w którym była moja mama. Zawsze coś gotującą i uśmiechnięta.
Nic mi się nie śni obecnie, nawet horrory
Nie. Jestem hetero
Ja nie pytam o teczowe…
A jak ja nie mam snów?
Nie wiem, nie pamiętam. I raczej nie z powodu sklerozy
masz tylko nie pamietasz
faze REM przechodzi kazdy
Raczej niezbyt…Jak na tasmie ORWO
Jakiś DDR gdzie zielen i żółć to niemal to samo.
Ale czasem…Pamietam ze "moja"Debbie Harry miala na sobie cos czerwonego…
Zdarza mi się pamietać sny mając już oczy otwarte, ba nieraz zrobić notatki w tym czasie z snu, ze 3 razy sen się powtórzył, a liczyłem że się w końcu wyśpię
Matka podobno zawsze gdy zjawia się w snach, to po to by coś zakomunikować ( albo babka…hmm) jeśli była uśmiechnięta, to raczej wróży coś pozytywnego…
Ja nie mogłam się pogodzić z jej śmiercią, coś mi w niej nie pasowało, może tak chce mi “powiedzieć”, że już nie cierpi?
jak sie zywy nieboszczyk sni to na dobra wrozbe…
Tez mi się sny powtarzają! raz nawet śniło mi się po wielu latach… przypomnienie snu… w śnie wiedziałam, że ten sen mi się już śnił i że byłam w tym miejscu już w śnie!! ( coś na zasadzie deża wu w śnie - niesamowite uczucie!). A snu o egzaminach, i niezapisanej przeze mnie kartce papieru to standard. ( straszne uczucie słyszeć dzwonek i mieć wciąż niezapisaną kartkę…).
Mama zmarła kilkanaście miesięcy temu, może dlatego mi się śni.
Twoja intucja podpowie zawsze najlepiej. Na pewno to pozytywny znak. Odtwórz sen co mama gotowała, co było wokół, czasem coś jeszcze się wydarzyło - im więcej szczegółów tym analiza trafniejsza… ( chyba że się nie bawisz w czytanie senników). Mnie dwa dni temu śnił się skaczący delfin i spełniło się!!! tego samego dnia. Analiza była, że… ludzie na stanowisku poprą mnie w ważnej sprawie
Niesamowite wrażenie, bo chodzi o ważne sprawy.
W tych snach, obok mamy jest siostra, tato, zawsze jest wokół niej kilka osób.
Nie analizuję, cieszy mnie tylko, że ona się uśmiecha. Byłam przy niej kiedy umierała…
Przeraża mnie to trochę bo moja… w kiepskiej formie… . Jak się uśmiecha to dobrze jej tam… gdzie jest. I dobrze!