Można być osoba mądra w tysiącach tematów i jednocześnie nieświadomie oglupiona przez mafie szczepionkowe…
Ta pani używa “pięknych” sformułować, np; - szalenie skoordynowanie i razsądnie i wiele takich innych. Zaliczyłem już ponad godzinę. Brawo ja!
Jest za co Cię podziwiać, @GumowyKrokodyl.
Swoją drogą pani minister cyfryzacji, Stężyńska też ma kłopoty ze swym językiem ojczystym.
Dojechałem do końca. Uff…!
Moja opinia: materiał naiwny dla naiwnych. Więcej nie chce mi się pisać, bo nie ma o czym.
Straciłem ponad godzinę.
Tak, doskonale ją znam. Jaja sobie robi.
Przepraszam, to nie ta Ewa! Kolejna nawiedzona…
Dajesz radę???
I tak mnie nie załamiesz swoją ignorancją, @elsie. Plusa dostałaś przez pomyłkę.
Nie załamuj się, a plusa usuń!!!
Z trudem, ale dałem. Mój Boże! Są tacy, którzy w to wierzą. Głupota ludzka nie zna granic.
Nie chcę Cię załamywać, nie mam takiej potrzeby. Nie zmienia to faktu, że ten rzekomy wykład, jes,t dokładnie dla ignorantów.
Co sądzisz @harmonik o powyższym dialogu?
Ostatni raz u szczepienia byłem 10 lat temu, więcej grzechów nie pamiętam
Ja miałem 3 lata temu, przeciwtężcowy. Stopę gwoździem na wylot przebiłem.
To, że ignoranci są na świecie w tej naszej wirtualnej grze w życie, mającej wszystkich zharmonizować…
Wow to musiało boleć xd
Włsśnie, że nie. Nawet mnie to zdziwiło, bo w latach 60 w Polsce też dostałem i tamten, jak pamiętam, bolał, jak cholera.
Ja pamiętam jak wbilem tak w sumie trochę przez buta, sam nie wiem ile to mogło być w centymetrach… To później z tydzień nie mogłem stanąć normalnie
I tu się z Tobą zgadzam, Ignorantów nie brakuje. Np, płaskoziemcy albo antyszczepionkowcy.
Ten sam stopień ignorancji.