Jezus bez szczepionek nawet śmierć pokonał
Jezus tak, ale później dziesiątki, a nawet i setki tysięcy umierało w epidemiach na choroby, które dziś, dzięki szczepionkom nie występują.
A swoją drogą, gdzie były anioły stróże tych umierających?
Bóg tak chciał… pewnie xd
Wiesz, wg specyficznego brbanta, powinni przyjmować zastrzyki szczepionkowe z różnymi syfami (bo miliony harmonijnych gatunków DSHN-u je przyjmują - oczywiście ironizuję), by dzięki temu najlepiej nigdy nie umrzeć, a przynajmniej pożyć do 150 lat.
@harmonik, przypominaj sobie, że w komisji Macierewicza, tez byli różni “profesorowie” i to z Ameryki! Ale bzdury jakie opowiadali o rzekomym zamachu można porównać do tego co głosi ta pani.
Masz zdrowie…
Ta pani ma dużą wyobraźnie, wiedzę i doświadczenie.
@Bingola ta kobieta używa różnych słów zupełnie nie adekwatnych do kontekstu tego, co mówi. Ale one te słowa są trudne i takie naukowe i naiwnej gawiedzi to się podoba. Jeden z drugim nie rozumie, ale, za to jak naukowo brzmi. Poza tym, wymieniła kilka nazwisk rzekomych naukowców. Znalazłem tylko dwóch. Mógłbym więcej, ale po co?
Antyszczepionkowcy mają jeden główny argument; - a bo tak i już!
Podałem z 15 godzin kompetentnych, kompatybilnych wykładów o szczepionkach, przy których ze swym ogromnym wysiłkiem wysłuchania 1-godzinnego, jesteś zwykłym ignorantem i zerem. A ta pani ma wiedzę z różnych dziedzin, przy której jesteś mniej niż zero.
Jeżeli to, co podałeś jest takie samo, jak ten ostatni “materiał”. to podałeś 15 godzin bredzenia o niczym.
Ta pani może i ma jakąś wiedzę, ale w temacie, który referowała nie ma żadnej. Tylko skrajni ignoranci i totalne zera jej wierzą, bo ich samych nie stać na samodzielne myślenie. Nimi nawet nie trzeba zdalnie sterować.
Możesz jeszcze pisać co zechcesz, ale faktów nie zmienisz.
Wiem, wiem…
@birbant - juz teraz wiesz kim jesteś!
Dezawuując rozległość moich horyzontów i wspaniale ułożony światopogląd, zwyczajnie i żenująco kompromitujesz się.
@birbant NIE DEZAWUUJ!!!
Pozostaję przy swoim zdaniu, kończąc swój udział w dyskusji.
Kolego, moze bez osobistych wycieczek i obelg? Bo Twoj geniusz na jakiś czas do ochloniecia wyciszyc sie da…
Koleżanko, mogę się na stałe stąd wyłączyć, wtedy wartość tego serwisu zabłyśnie pełnym blaskiem, a ja wezmę się za mojego bloga.
I weź się wreszcie za dojrzałe słodkie owoce z niekoniecznym dopijaniem surową wodą
Pewnie chciałeś powiedzieć: “Weź się wreszcie na poważnie za dojrzałe, słodkie owoce…”
Logiczne myślenie harmonik przedstawia się tak, że zarobił Zięba 23 miliony złotych w roku 2017!!! na tym swoim biznesie… i komuś to nie na rękę jest solą w oku dla wielu Onkologów
Manipulacje i intrygi są wszędzie, w filmikach również, bo przecież chemioterapia pomaga
“na krótko… ale pomaga” słowa prof. Szczylika. Szczylik zatem też jest mordercą podając chemioterapię i cio?
Wszystko rozchodzi się o mamonę… Kto zarobi więcej… na chorym.