Czy sezon ogórkowy już się zaczął?

Ależ oczywiście. Tutaj tylko o profesjonalizm chodzi. Wcale nie twierdzę inaczej :innocent:

1 polubienie

Na nieszczęście dla siebie staram się być perfekcjonistą w każdym aspekcie codzienności. Potem cięgle zderzam się z taką ścianą niezrozumienia. :expressionless:

1 polubienie

Mój znajomy ze ścianami zderza się w całkiem innych sytuacjach. Jakiż ten świat jest zróżnicowany :thinking:
Przecież od początku wiem, o czym piszesz, a droczę się, bo mam z tego zabawę :wink:

2 polubienia

Wiem, że wiesz, ale swoje wiem i licho wie, czy ktoś jeszcze nie wie …? :sweat_smile:

1 polubienie

I takie właśnie wypowiedzi lubię. Jasne, proste i zrozumiałe. Niczego nie trzeba się domyślać po przeczytaniu tego zdania. :joy:
A przejmujesz się tym, co ktoś nieznajomy o Tobie myśli? Naprawdę? :wink:

1 polubienie

Z reguły nie, ale jeszcze zależy jak myśli. Jak myśli źle, to się nie przejmuję, jak dobrze, jestem przejęty. :crazy_face:

1 polubienie

Czyli, że dobrym myśleniem można Cię sprowokować do przejmowania się?
Dobrze wiedzieć :wink:

A co to za głupoty? Zamiast powiększać PKB na chwałę Sasina obwiniającego Tska za napad na Orlenie to sie tu relaksujecie??? :crazy_face:

1 polubienie

Bo to jest temat relaksacyjny. Przejmować się trzeba na przeznaczonych do tego tematach, a my nie potrzebujemy rzutów kortyzolu, bo wcale nie marzymy o przytyciu :stuck_out_tongue_winking_eye: :joy:

2 polubienia

języka by sie poduczyli, coś pożytecznego porobili a tu tylko rozrywka…choć lepsze to niż rąbanie komuś tyłka za plecami

2 polubienia

Postanowiłaś podnieść nam kortyzol samodzielnie? Nic z tego. Nie damy się! Niczyich poleceń ani rad nie mamy zamiaru stosować. Każde z nas ma swój rozum i będzie postępowało tak, jak sobie samo chce a nie tak, jak chce ktoś. :stuck_out_tongue_winking_eye: :wink:

1 polubienie

Fakt, z kortyzolem to trzeba ostroznie, chyba zdrowiej piwa sie napic?

2 polubienia

Pragnę nadmienić, że bycie przejętym to nie to samo co przejmować się. Przykładowo poczuć się głupio nie oznacza z miejsca bycia głupim … aczkolwiek jedno nie wyklucza drugiego. :upside_down_face:

3 polubienia

A często bywasz przejmowany? A może to tajemnica? :wink:

1 polubienie

Jeszcze nikt mnie nie przejął i nie przejmuje się tym wcale. :wink:

3 polubienia

Najważniejsze, to nie przejmować się nie przejmowaniem :smiley:

1 polubienie

Chyba że ktoś przejmie inicjatywę … :wink:

1 polubienie

To wtedy się przejmujesz? :thinking:

1 polubienie

A co Ty mnie tak rozpracowujesz? Czuję się jak na przesłuchaniu. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Pewnie chce przejąć pałeczkę, ale ja bym się tem nie przejmował… :crazy_face: :innocent:

2 polubienia