Nie czepiam sie bo osobiscie nie znam zadnego Taliba. Geja zaś, owszem.
To jest potworne co piszesz.Tym bardziej ze pewnikiem,masz racje.
Ale ja sie nie dam.
I teraz to Ty nazywaj mnie jak chcesz…Tu obok swiete oburzenie o jakies cioty ale oburzenia za morderstwa nie ma…Taka gmina?Wyprane mózgi?Dyktatura tabloidów lub doopków z wp?
Juz kiedys gdy wymordowano w okolicach Wielkanocy blisko 320 ludzi w kosciolach na Sri Lance,tutaj rozwiazywano krzyżówki.
Moze jestem głupi i mam nie po kolei w glowie ale rzygać mi sie chce na samo wspomnienie.
Niestety,tutaj nie bardzo mam gdzie iść.W pubie piwo kosztuje juz prawie 7 funtów.Wypisac sie z tego stanu niewolnictwa na tym forum tez nie potrafie…
Dobrze ze choc mam zdawkowy kontakt z czekanWakanMani.,…
Dokladnie.Z muzyczna parafrazą Stevie Wondera.W filmie pod tytulem"Gangsta Paradise"
I jeszcze dodam, ze mialam okazje poznać kilka islamskich kobiet. Powiem Ci,ze tak wrednych suk,w calym swoim zyciu nie spotkałam. Dla mnie one są sto razy gorsze,wredniejsze,zepsute,chamskie i bardziej bezlitosne,niż wszyscy faceci Muzułmanie jakich poznalam,a bylo ich sporo.
Tak,spiewał Coolio.
Ja tam chcę żyć
Matki talibow
To jest syndrom nadopiekumczych cnót niewiescich do tego islamu nie trzeba
No nie moge wyjść z domu a nie lubie pustego szkła…
To ciekawe co piszesz.Osobiste doswiadczenia sa najlepszym weryfikatorem opinii ukutych zza kompa…Znowu komus dowalam?
Wspomniana juz juz wczesniej mafia taksowkowa w Milton Keynes pokazala mi fragment z ich tv jak to bohaterscy wojownicy isis,grali w pilke głową syryjskiego żołnierza.Niby 30 sekund ale wierz mi,zostaje w czlowieku na dłuzej.
Te Afganki ktore poznalem na Finchley swego czasu,mnie zachwycily.Ale oczywiscie,to moglo byc"na sprzedaż".Nie wnikam.Szkoda ze nie mialem wtedy aparatu…
Natomiast to co piszesz,z automatu kojarzy mi sie z czarnymi babami w sklepie w ktorym kupuje owoce.Chyba turecki.Sklep turecki,nie wozny
Tarasowanie kasy tak aby nikt sie nie dostal.I wymyslanie na poczekaniu kolejnych zakupow aby tylko cie szlag trafil…A Ty stoisz z pudelkiem czeresni bo nic innego zrobic nie mozesz…Jeden z tych"Turkow" sie na tym poznal i teraz czesto to wyglada inaczej
Poeta z Ciebie
Nowi sąsiedzi pytaja mnie o dostawy i jak dzialaja kurierzy, bo tez maja swoje trasy
Ot młode idzie
Widzialam filmik o ktorym mowisz… A kobiety islamskie ktore mialam okazje poznac? Pluły na ulicy na nastolenie dziewczynki, wyzywały od koorew…i wszystko to ,mieszkając w europejskim kraju. Bo europejki nie noszą abaji ,czadorów,kweftów…Wredne pixxy i tyle…Terrorystki dla własnych corek.U nich nic sie nie zmieni jeszcze długo bo oni tej zmiany zwyczajnie nie chcą. One sa przekonane ze jak mąż nie bije to cos nie tak w tym małżeństwie.( Jak to nie bije? To co to za małżeństwo??) Ma bić! Toz to tradycja…
Aaaaa sie wqrwiam na samo wspomnienie…wrrr
Nie myśl o nich wcale. Nie zasłużyły sobie na to, by być częścią Twoich wspomnień. Olej pamięć o nich.
Tobie tez polecam film"Mustang"…
Widzialem takie suki w akcji zaraz po 11.09 na WTC ale wtedy wydawalo mi sie ze to material zmanipulowany…
Wróce do Milton Keynes.O ile jeden z mafii staral sie przedstawic siebie jako tolerancyjnego o tyle inni byli dumni z Jihadi jakos tam…Mordercy i jednocześnie bohatera tych psów.
W nawiazaniu do tego co piszesz,moge jedynie powolac sie na to co oni mowili:“nasze kobiety was stąd wykolegują”
Co ciekawe,niemal dokladnie to samo pisala Oriana Falaci,cytując…
@Vilemo Trudna kwestia. Nie chodzi o duszenie w sobie, owijanie w bawełnę i “gwałcenie” przez uszy wyszukaną metaforą. Chodzi że mój wku*w jest mój własny i nie musi być prawdą o świecie…
Nie odbierz tego jako złośliwość z mojej strony, ale mogę to nazwać “pluciem pod wiatr”. Z tego co tu i ówdzie się czyta i słyszy, dyktat Talibów wybrała większość zmęczonego wojną społeczeństwa. Najwyraźniej wycofanie się USA, którzy po dwóch dekadach militarnej obecności w tym kraju spasowali, było spowodowane właśnie taką wolą większości Afgańczyków. Wszystko wskazuje a to, że to przejęcie władzy było ustalone od dawna, również na linii USA - Talibowie. Zauważ, że wojskowe siły rządowe praktycznie bez oporu oddały się w ręce wielokrotnie mniej liczebnego i gorzej uzbrojonego przeciwnika. Skoro większość Afgańczyków tego chce, USA, tamtejszy rząd i Talibowie są dawno po słowie, to cóż nam począć?
I ja to rozumiem.
Nigdy nie spojrzalbym w lustro bedac Bidetem ale to juz jego problem.
Troche mowimy o różnych sprawach…
A Ty jakbys sie czul gdyby na Twoich oczach ukamieniowano dziewczyne za to ze jej szmata byla koloru niebieskiego?
No jak,JAK DO COORVY NĘDZY,mozna przejść obok tego???
Kiedy chinczycy za Mao kazali tzw.“kułakom”[co to oznacza akurat i my wiemy!] zjadac wlasne odchody aby nie bylo głodu,Nixon bawil sie świetnie w Pekinie,o czym nawet jest w Forest Gump.
I dzisiaj tak jest nadal.
W Nigerii co tydzien morduje sie od 50 do 100 osob w polnocnych stanach a swiat slyszy o tym raz na pol roku.“Moj” murzyn jest Ibu z Nigerii wiec mam to z pierwszej reki.
A świat?
Oswoil sie scoorvysyn.
Nawet spalenie zywcem jordanskiego pilota przed kamerami tv,traktuje sie jako news
Tak ze,wybacz ale zostane przy swoim.
Niech mi sie rece trzęsą,niech mnie nazywają jak chcą ale tego wroga ludzkości nie przestane nazywac po imieniu.
Sporo lat temu byłem świadkiem takiej sceny w niemieckim Stolbergu, gdzie na skraju parkingu pod marketem czekałem w aucie na koleżankę, która tam robiła zakupy Obok stało jakieś kombi, a na kamieniu siedział stary ponad 60 - letni Turek i palił papirosa. Sam market był ze 200 m dalej. Patrzę i widzę, jak z tego marketu równie wiekowa kobiecina targa kilka reklamówek wypełnionych, że, aż pękają. Okutana w te chusty, a upał, panie, jak cholera. Przytargała to do tego kombiaka zasapana mocno, on otworzył klapę i ona ułożyła to w środku. Zrobiła 3 takie kursy, za każdym razem prawie biegiem. Zastanawiałem się, dlaczego tego jednym kursem sklepowego wózka nie zrobiła? A na koniec, kiedy już wszystko było zapakowane, zaczął drzeć ryja na nią w nieznanym mi języku i przejechał jej z liścia z dołu na górę po potylicy, aż się zachwiała.
Musiałem się mocno powstrzymać, by nie wysiąść i nie zrobić mu tego samego.
Ale ona wcale nie okazywała żadnej dezaprobaty, wyglądało, że dla niej do normalna rzecz.
Opowiadała mi jedna znajoma, że córka z kolei, jej przyjaciółki wyszła za Araba, przeszła na islam. Była bita przez męża. Ale musiało jej być z tym dobrze, bo, gdy ją zapytano, dlaczego to znosi, odpowiedziała, że mąż, jak przedtem ojciec, ma święte prawo do tego. Z tym że w swym domu, jako dziecko nigdy nie została uderzona.
Świat jest pełen coorestva. I nie zanosi się na poprawę. Wszystkie akcje, newsy i cały szum medialny, jaki obecnie mamy to wyraz cholernej hipokryzji obecnych czasów. O tragediach trąbi się obecnie do czasu, kiedy generuje to odpowiedni poziom odsłon w internecie i oglądalność wiadomości. Tak to funkcjonuje. Każdy z nas w tej w miarę spokojnej Europie jest na swój sposób hipokrytą. Bez wyjątku.
Widzialem takie sceny.Nawet gorsze bo wobec dzieci.Tzn.dziewczynek,nigdy wobec chlopcow.W South Oxhey,kolo Watford…
Nie mam juz dzisiaj siły by to rozpamietywać.Ale interwencja,jak mnie pouczono,grozi takimi samymi konsekwencjami jak wobec cyganow.I zadna policja Ci nie pomoże.
Chyba ze po fakcie.
W jaki sposob jestesmy Twoim zdaniem,hipokrytami?
W Niemczech, w młodszych pokoleniach czegoś takiego się nie widuje, a coraz więcej Arabek i Turczynek, nawet chust nie nosi, najgorsze jest to pokolenie starych pierdów.