O piwie bylo napisac, to by na prosektorium nie zeszlo…
O wódce lepiej nie, bo moze ktos by sie zalal w trupa?
Tyle że Nunu robi mi wyrzuty że ja ten temat zacząłem ładując do wora z fiśniętymi jak ja tylko o biologie pytałem
Puszczają w każdym przypadku, niemniej przy powieszeniu automatycznie szybciej
A ja uwazam ze masz jak najwiecej gadać!
I to tak jak potrafisz najlepiej.Pelnymi wypowiedziami które zostawiają jakis ślad i mają w sobie myśl…
A tam zaraz w trupa. Odrobina alkoholu raczej nie powinna zrobić krzywdy (no chyba, że się bierze antybiotyki lub z innego powodu nie wolno)
Rusza nie rusza. Szkoda każdego życia
dobrze chociaż, że się pośmiałam z tego churtowo w piórnik…omówiliście już temat z każdej strony chyba.
O piwie to tutaj połowa pisze trzeźwość w narodzie utrzymywać to jest sztuka nie sądziłem że tu tylu ekspertów od umierania trupów egzekucji
Aż taka mądra, żeby tak robić, to ja nie jestem. Obawiam się zawsze, by nikogo nie zanudzić. Lepiej zostawiać po sobie niedosyt niż przesyt
'umierania trupów egzekucji"
Woooow…
Co to takiego bo nie łapie [pijąc piwo]
Jest prawie pólnoc czasu polskiego i jakoś wciąż żyję…
Są przypadki że trzeba zachować zimną krew bo np taka praca, niemniej wewnętrznie miło nie jest, ważne by pracy / wspomnień z niej / nie przynosić do domu itd, nie dzielić, porównywać zgonu noworodka, dziecka czy np babci, stres skraca myślenie, radość czy życie
jak bum cyk jakbym słyszał siostrę. Biznesmenki, ja tak nie przeliczam - wchodzę albo nie z interesu
Dodaj jescze kryminologie i medycyne sądowa. Uzytkownicy forum maja dosc rozlegle zainteresowania.
Moja mama zmarła po cichu w śnie bez męczarni. Przedtem powiedziała kilka rzeczy których wtedy ja nie rozumiałem itd
Piórnik to medyczna trumna, bardzo szczelna i popularna w kovidzie
114 odpowiedzi ja to umiem rozruszać forum
I to w kwestii sztywnych…
I o dziwo prawie się tematu trzymamy
Od razu fiśnięci…
" umierania trupów egzekucji" płaczę
A to tylko brak przecinków między słowami.