Czy to prawda że ciało żyje jakiś czas po śmierci?

O piwie bylo napisac, to by na prosektorium nie zeszlo…
O wódce lepiej nie, bo moze ktos by sie zalal w trupa? :wink:

4 polubienia

Tyle że Nunu robi mi wyrzuty że ja ten temat zacząłem ładując do wora z fiśniętymi jak ja tylko o biologie pytałem

1 polubienie

Puszczają w każdym przypadku, niemniej przy powieszeniu automatycznie szybciej

1 polubienie

A ja uwazam ze masz jak najwiecej gadać!
I to tak jak potrafisz najlepiej.Pelnymi wypowiedziami które zostawiają jakis ślad i mają w sobie myśl…

2 polubienia

A tam zaraz w trupa. Odrobina alkoholu raczej nie powinna zrobić krzywdy (no chyba, że się bierze antybiotyki lub z innego powodu nie wolno) :wink:

3 polubienia

Rusza nie rusza. Szkoda każdego życia

2 polubienia

dobrze chociaż, że się pośmiałam z tego churtowo w piórnik…omówiliście już temat z każdej strony chyba.

2 polubienia

O piwie to tutaj połowa pisze trzeźwość w narodzie utrzymywać to jest sztuka nie sądziłem że tu tylu ekspertów od umierania trupów egzekucji

2 polubienia

Aż taka mądra, żeby tak robić, to ja nie jestem. Obawiam się zawsze, by nikogo nie zanudzić. Lepiej zostawiać po sobie niedosyt niż przesyt :wink:

2 polubienia

'umierania trupów egzekucji"
Woooow…
Co to takiego bo nie łapie [pijąc piwo]
Jest prawie pólnoc czasu polskiego i jakoś wciąż żyję… :face_with_raised_eyebrow:

Są przypadki że trzeba zachować zimną krew bo np taka praca, niemniej wewnętrznie miło nie jest, ważne by pracy / wspomnień z niej / nie przynosić do domu itd, nie dzielić, porównywać zgonu noworodka, dziecka czy np babci, stres skraca myślenie, radość czy życie

:stuck_out_tongue_winking_eye: jak bum cyk jakbym słyszał siostrę. Biznesmenki, ja tak nie przeliczam - wchodzę albo nie z interesu :smiley:

Dodaj jescze kryminologie i medycyne sądowa. Uzytkownicy forum maja dosc rozlegle zainteresowania.

3 polubienia

Moja mama zmarła po cichu w śnie bez męczarni. Przedtem powiedziała kilka rzeczy których wtedy ja nie rozumiałem itd

1 polubienie

Piórnik to medyczna trumna, bardzo szczelna i popularna w kovidzie

2 polubienia

114 odpowiedzi ja to umiem rozruszać forum

3 polubienia

I to w kwestii sztywnych… :crazy_face:

3 polubienia

I o dziwo prawie się tematu trzymamy :skull_and_crossbones::eyes:

2 polubienia

Od razu fiśnięci…:grin:

3 polubienia

" umierania trupów egzekucji" płaczę :joy: