mądrze chłop prawi?
Istnieje
Rasizm jest wszędzie jednak wydaje mi się że jest istotnie mniejszy niż w innych krajach Polacy mają innych “wrogów” LGBT,inne narody,Unię i najbardziej skupiamy się na wojnie między sobą między PO a PiS
Istnieje.Nawet na tym forum już wyłuskałem 2 rasistów ale olewam bo tu nie rządzę i nie mogę na zbitą twarz ich wywalić.
A kto jest ten drugi?
Ja wyłuskałam jednego.
Nie powiem ale może tylko parę razy delikatnie coś napomknął więc nie jest takim na 100% jak ten o którym myślisz.
Ja myślę o takim, co parę razy delikatnie coś napomknął. Ten co z grubej rury, to świrus a nie rasista
Ok. Nie roztrząsajmy, bo wszystko zasypiemy
Tak tak, nie piszmy o tym Ukrainofobie szowiniście i mizoginie…
obrażasz kogoś w najgorszy możliwy sposób: pasywno-agresywnie jak kobieta, a ja się nie będę bawił w takie gierki.
czarna lista.
to samo do Ciebie
Jesteś okrutny!
Idę, usiądę w kąciku i będę płakała
Przez Ciebie joko będzie płakała.
@Nunu , wydaje mi się, że uderzyłyśmy w stół i teraz czapka gore
a chłop babie oka nie wykole
Dupowłaz Putina niedługo na tym forum sam ze sobą będzie gadał. Ale taki los tych, którzy obrażają się za prawdę o sobie.
Nieprawda.Jak widać choćby po tym pytaniu,ludzie aż sie garną by tu sobie aktywność podbijać.
Zresztą i ja zgrzeszyłem.Po prostu zawziecie poluję na “speców” od “faszyzmu” i “rasizmu”
O co chodzi z tym podbijaniem aktywności?
Tu jakieś zawody są?
A gdzie wyniki i nagrody?
Im więcej ludzi tu wejdzie, tym szybciej będzie redukować się frekwencja w pytaniach autora. W końcu zostanie mu notoryczny “urlopowicz” - harmonik.
Nic z tego nie rozumiem. To trzeba tu wchodzić czy nie?
Już zobaczyłam, kto na naszym forum “aktywność sobie podbija” i dowiedziałam się, gdzie to można zobaczyć.
Aż się roześmiałam, gdy sprawdziłam
Nie ma się co czepiać tego “podbijania frekwencji”, myślę, że kolega @collins użył metafory. Zostawmy jednak tę nieszczęsną frekwencję na boku. Nie wybielając siebie, bo i ja tu święty nie jestem, ale, jak się z kimś nie zgadzamy, albo ktoś jest niereformowalny, to nie wchodzimy w pytania takiego osobnika. Tym bardziej, że jak daje kogoś na ignora, to nie widzi, co ignorowana osoba pisze. To ignorowanie, to takie zamiatanie sprawy pod dywan.