Czy wirus boi się święconej wody?

Ja tam nikomu prawa do modlitwy odmawiać nie będę, ale w tym przypadku racjonalniejsza wydaje mi się postawa Pilata, umyć ręce…

3 polubienia

Hehehehehehe!!!

Wiesz - nie wiem czy on się boi święconej wody, ale mój na pewno boi się Kasperskiego. I to jeszcze jak! :joy:

4 polubienia

Już był łańcuch różańcowy (czy jakoś tak…) :grinning:

2 polubienia

Że o Kaszpirowskim nie wspomnę … :wink:

3 polubienia

W Średniowieczu jednymi z podstawowych leków w czasie zaraz różnorakich były modlitwy i pokuty oraz okadzanie.

6 polubień

Kaszpirowskiego, to wiadomo - wszystkie wirusy się boją, nie tylko mój :wink:

4 polubienia

Nie zapominajmy o potężnie leczniczych właściwościach aqua vitae. Wszak to jeden z najzacniejszych wynalazków schyłku średniowiecza … :thinking:

5 polubień

To zresztą zależy od rodzaju wirusa. Na niektóre działa zwyczajne, że w czasie nowiu o północy przez lewe ramię trzy razy splunąć na czarną kurę! em26

5 polubień

Czarną??? :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:

1 polubienie

No… Czarną. Jak nie masz, to pomaluj, bo wirusy czarnej się boją.

3 polubienia

Wszystko to zabobony i ogłupianie ludu nieoświeconego. Ja tam żadnego wirusa w życiu ma oczy nie widziałem!
A poza tym nie czarna kura, tylko kura afroamerykańska!!
Rasistki!!! :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

Zabobony???
Kaszpirowski o północy to zabobon???
To nie zabobon, tylko drobna nieprzyzwoitość! :stuck_out_tongue_winking_eye: :thinking:
A kura nie jest afroamerykańska, bo na Afroamerykanów nie wolno pluć.
Kura jest farbowana :joy:

4 polubienia

Kaszpirowski o północy … no ok, wszak są jeszcze rzeczy bardziej perwersyjne na tym świecie. :smile:
A z ta kurą to cos mi wybitnie nie gra. Farbować ją na czarno, żeby na nią splunąć? O co chodzi?? :thinking:
Przynajmniej co do kury, to wszystkim przecież wiadomo, dlaczego przekroczyła ulicę. :smile:

Oj jak Ty nic nie rozumiesz. Przecież to logiczne i proste. Kura w nocy musi być czarna, żeby plując na nią nie trafić. Gdyby była jasna to zbyt dobrze byłoby ją widać i tym pluciem by się trafiło w kurę. A po co komu opluta kura? :thinking:

3 polubienia

Eh te baby, zło wszeteczne tego świata! Omotają człowieka do tego stopnia, żeby się na końcu jak skołowana kura poczuł. :smile: :smile:

3 polubienia

Ale to musi byc kura ayan cemani
Najlepiej w parze z kogutem.

3 polubienia

Kupię farbę. I mysz… :joy:

3 polubienia

:open_mouth: :open_mouth: :open_mouth: fajne! :joy:

image
Takie dobroduszne ptaszyny.
Co ciekawe tak maja od pisklaka
image

2 polubienia