Czy wybory i głosowania można powtarzać?

No i przebic sie musi przez istniejacy w Polsce nepotyzm.
Ale coraz bardziej mam wrazenie, za Polska juz jest panstwem mafijnym i to bardziej niz o to podejrzewa sie Wlochy.

Nie to wy jesteście stanem umysłu, tw Bolek i tw Oskar xd

Argument na poziomie piaskownicy, w stylu: “a właśnie że ty jesteś gupi”. Gratuluję :wink: . A jakie mądre i jasne zdanie :+1:

2 polubienia

Zwykle to inni tutaj takie przedstawiają. Przepraszam że wtedy nie gratuluję xd

Jak sobie pomysle, ze to jeszcze 4 lata (a niestety tak mysle) to jade do Rygi.

Znakomicie pamietam, jak mama mi mowila “widzisz to? To jest WIEZIENIE. Jesli powiesz co mama mowila to mame tam zamkna!”. Dobrze wiedzialam, ze gebe na klodke trzeba bylo miec!

Z to edytujesz swoją wypowiedź, przez co moja zatraca część sensu. Na PISowca się nadajesz! Znasz polskie słowo jak się takie postępowanie nazywa? Może “Uczciwość według PIS”?

1 polubienie

I po co bić pianę? Ludziom to nie przeszkadza, nawet tutaj są tacy. Napiszą ci że dawniej było tak samo. Ta partia "ma wartości " i daje coś ludziom. Amen.
A poza tym uważam że PiS jako organizacja przestępcza pczpwinien być zdelegalizowany

2 polubienia

Ostatniej odpowiedzi nie edytowalem. A przed ostatnia miała taki sam sens tylko jest krótsza… Więc nie siać propagandy faktów.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale powtarzasz już to chyba piąty raz tutaj xd

Gdybyś znał historie starożytnego Rzymu nie zadawałbyś tak głupich pytań, prawda @birbant?

4 polubienia

Chcesz wmówić że nieprawda jes prawda? Czy pomyliłem okresy? XD to przez nast 4 lata może zdążysz napisać 1000razy

On sie chyba jeszcze uczy, moze nie przerabiali?

1 polubienie

To napisz mi co ma wspólnego teskt " powtarzasz to po raz piaty" z jakimś wydarzeniem z starożytnego Rzymu i z jakim wydarzeniem.

Nie nie, chodzilo mi o starozytny Rzym.Juz sie o tym uczyles?

Tak. Czyli ty też nie widzisz sensu w odpowiedzi bingoli. Spoko.

No to nie zrozumiales, ale trudno. A kto to byl Incitatus?

Wiem kto to był. Więc o co chodzi? Porównuje się do jakiegoś nacpanego rzymianina czy mnie porównuje do jakiegoś czarnego charakteru :rofl:

To Incitatus byl nacpany?.. Skad to wiesz?

Ale co to ma wspólnego z tematem że koleś powtarza to piaty raz a ja mu napisałem że staje się to żałosne.