Czy zdarza się Wam czensto, że nie macie co na siebie włożyć?

Czasem to rozmiarowki nie ogarniam :rofl::rofl::rofl:

4 polubienia

Tego nikt nie jest w stanie ogarnąć . Mi jedynie rozmiar butów się nie zmienia od lat . Wszystko inne od 38 do 44. I bądź tu mądry w tym wszystkim :thinking:

4 polubienia

Jak do tego doszło nie wiem? :thinking:

3 polubienia

Kobieta zmienną jest …

3 polubienia

Z tymi ubraniami to tylko kłopot, bo trzeba odbierać z paczkomatu albo czekać na kuriera, potem odsyłać nie ma komu :confused: Przy mojej demencji to katorga, gdy okazuje się, że rozmiar nie jest tożsamy z tym samym gdzie indziej…

3 polubienia

Mi kurier w garażu zostawia . Jak chce odesłać to albo na pocztę albo kuriera zamówić trzeba . Wole tak niż do wielkiego miasta jechać i po galeriach czy sklepach się włóczyć . Chociaż od czasu do czasu zdarza mnie się po takich przybytkach poszwędać.

5 polubień

image

Ale zeszłoroczna czapka pasuje!

8 polubień

Gdy żona mówi że nie ma co na siebie włożyć, proponuję jej pójście na plażę naturystyczną. I od razu znajduje się jakiś ciuch! :slight_smile:

5 polubień

To są właśnie faceci :frowning: :hot_face: zeto zrozumienia

2 polubienia

A Tobie się zdarza, że masz kryzys tekstylny i stajesz bezradnie przed szafą, myśląc, że nie ma w niej nic, co można założyć?

3 polubienia

Nigdy w życiu! :slight_smile:

3 polubienia

Kolega łapie byle w miarę czyste i nie myśli co dalej.

4 polubienia

image

7 polubień

Działanie damskiej torebki jako leku, obarczone jest skutkami ubocznymi, których nie należy lekceważyć. Problem bólu doopy wywołany torebką jest tak ważny, że poruszono go nawet we wczorajszym głównym wydaniu Wiadomości TVP.

W związku ze sprawą Główny Inspektorat Farmaceutyczny wydał zalecenie:

Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do torebki bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda torebka niewłaściwie stosowana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.

3 polubienia

Spoko spoko…
Ja niczyimi podatkami nie zarządzam :smiley:

3 polubienia

Zaprawdę powiadam wam - kupujcie rzadziej ale lepsze jakościowo. Ja tak robię. Kurtkę zimową mam już prawie 10 lat. Współczuję tym którzy mają tendencję do tycia. Tacy tracą nie tylko urodę ale i hajs na szmaty

4 polubienia

Buty, bo bol glowy moze brac sie od przyciasnych lub niemodnych…

2 polubienia

I właśnie dlatego muszą kupować nowe ubrania, żeby nie popadać w depre, bo jak założysz nie przyciasne to jakby Ci tyłek nie utył :frowning:

2 polubienia

Do Francji marsz

3 polubienia

Oni mnie nawet jako uchodźcę nie przyjmąna obywatela ;(

2 polubienia