Dlaczego tak się dzieje?

Urazić to mnie możesz i to dość mocno używając na mnie żelazka, jak na jakimś przestępcy.
:stuck_out_tongue_winking_eye:
Nie mogę pozwolić na to, byś uszkodził moją alabastrową skórę!
Co to to nie! :joy:
P.S. Jeszcze nie ma takiej potrzeby, by mnie uprasować :upside_down_face:

2 polubienia

:joy::joy::joy:
Masz poczucie humoru piszac o dyskusji…

Fakt. Przed prasowanie trzeb najpierw pomiętolić. :upside_down_face:

1 polubienie

Dziękuję.

1 polubienie

A widzisz jak byt wplywa na swiadomosc? W Hiszpanii nie zawsze udziela sie pierwszenstwa kobietom przy wejsciu.
Jak to co po drugiej stronie drzwi podejrzane to mężczyzna idzie przodem i sprawdza czy jego towarzyszce krzywda sie nie stanie. Ot taki “rycerski atawizm”. :stuck_out_tongue_winking_eye:
@joko na te platki (nawet sniadaniowe) to trzeba uwazac, mogo zamienic podloge w slizgawke. :laughing:

1 polubienie

O Ty łakomczuchu. Literkę zjadłeś. Może to i dobrze, bo zawsze mogę napisać, że wypowiedź jest niepełna i że nic nie rozumiem? :wink:

2 polubienia

No masz. Rozgryzłaś mnie i tym razem …

2 polubienia

Też się tak oblizujesz na widok łakoci? :wink:

1 polubienie

W Japonii to mężczyźnie idą zawsze pierwsi a kobiety podążają za ich plecami, z tego właśnie względu, że w ich kulturze mają zadanie torować drogę i ochraniać. Przez nieznających ich zasad kulturowych odbierane jest to jako wyraz podporzadkowania kobiet. Niemniej mieszkam w Polsce, nie Hiszpanii czy Japonie i będę się stosował do naszych wzorców kulturowych.

1 polubienie

Właśnie skończyłem ciasto malinowe i nadal się tak oblizuję. Wszystko przez tą bezę na wierzchu … :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Ha ha ha… Większość mężczyzn to łasuchy :joy:

2 polubienia

I tym pozytywnym stwierdzeniem niestety kończę dyskusję i udaję się do pracy. Miłego popołudnia. :wink:

2 polubienia

Znakomity tekst!Zresztą podobnie jak powyższy @czarnego_rycerza

3 polubienia

Oto,bez bajeru,mój portret własny.Ale i to nie daje gwarancji na cudowne pożycie.Małżenstwo to przede wszystkim,chemia.
Obie strony wiele wybaczą,na mnóstwo spraw nie będą zwracac uwagi,jesli tylko da sie przenieść tę odrobinę młodości w czas dorosłości.
Przeprasowałem ponad 20 lat a i tak zdarzaly nam sie takie kłótnie ze oboje dziękowaliśmy Opatrznosci że nie mamy sąsiadów [same kancelarie]
Co do ostatniego zdania…
Dotyczy ono jedynie tzw. cywilizacji zachodniej.Osobny temat.

2 polubienia

Istotne jest, zeby wytrzymac ze saba 24 godziny na dobe nie wchodzac sobie na odciski i się nie nudzac.
Nawet przy roznych talentach i beztalenciach w sprawach prac domowych, bytowych czy hobby.
Taka umiejetnosc kompromisu. Tylko do tego startowac trzeba z w miarę rownorzednych pozycji. Tego do konca nawet wspolczesna cywilizacja zlosliwie przez niekorych nazywana “bialego czlowieka” nie zapewni.

2 polubienia

Niby tak ale dlaczego takie ujecie brzmi jak wyrok skazujący?
A co do cywilizacji…Nasza jest jedyną która pozwala kobiecie na zabranie głosu.

1 polubienie

Tylko nie do wszystkich to dociera… (z tym zabieraniem glosu) :wink: