Mówię za siebie. Jeżeli nie będzie tu psychopatów w stylu tensora i multinkontowców oraz gości kretynów, to mi cl do niczego potrzebne nie jest.
Otóż to Reksiu, o to właśnie chodzi
Multikontowców nie będzie. I nie będę tolerował “nieszkodliwych wariatów” bo na tensorze i na garniaku się przekonaliśmy że tolerancja ich ośmiela.
Aha przetestowałem blokowanie po IP działa wyśmienicie.
Tudzież na nieszkodliwym wariacie Reksiu
Tak przy okazji, korzystając że jesteś w moim pytaniu: Pomysł na powiadomienia. Pw można wysłać, że się komuś coś usunęło, skoro z systemu nie ma powiadomień.
Reksiu zdejmij kaganiec. Po prostu ktoś za mocno broił i usunięte było wszystko. Zamknijmy temat i zobacz jak teraz twój post wygląda w tamtym temacie. Niestety było strasznie dużo obraźliwych treści i miałem 2 opcje wycinać je i zrobić dziwną rozmowę np ciebie z samym sobą albo z leone które wyglądały komicznie albo wyciąć całe drzewo. Więc proszę odpuść focha i zmień awatar.
Za dużo było postów by pisać powiadomienia dla każdego z nich. Zresztą myślałem że dostajecie coś dopiero się uczę wszystkiego i dlatego na żywym organiźmie z @Bocca-Lupo testujemy wszystkie opcje. Na pewno wolisz taki błąd niż Tensora tu wstawiającego swoje obleśne obrazki?
Ja i Birbant nagrabiliśmy sobie przez te 6 lat
Ciiii…, może zapomną?
Szacunek dla ksenofoba, dobre sobie…
Dla Hitlera też masz szacunek?
Bez odpowiedzi.
Ksenofob @anon25287923 to nie jest obraźliwa nazwa.
Zajrzyj do slownika.
Ja przypominam Tobie i sobie bo wiesz , trudne jest życie staruszka haha
Co Ty taki groźny ostatnio, @anon25287923 ?
Osobiście jestem za stworzeniem jasnych zasad moderacji i użytkowania. Potrzeba nam kodeksu postępowania moderatora i regulamin. Jacyś chętni do napisania na brudno do poddania dyskusji społeczności forum?
Ze swojej strony uważam, że forum to nie Wersal.
Co do CL, to przecież jest, tylko działa inaczej. Wrzucasz użytkownika na “ignore” i nie widzisz jego wpisów. To lepsze niż CL na pytamy, gdzie zdarzało się, że ktoś wylał kubeł pomyj na drugiego jednocześnie ładując ofiarę ataku na CL zamykając jej drogę komentowania.
Nie porównałam do Hitlera tylko wymieniłam go (Hitlera) jako jeden z przykładów czyli osobę będąca ksenofobem.
@anon75849589 Ale Piwo bys z nami Pila.
Tez na P.
Bo ja wiesz tak pruwatmie to mam taki system 3xP.
Podniose.
Poglaskam i Przykryje
I tak musimy zrobić. Niestety nie każdy rozumie zasady i nie obrażanie każdego. A nie groźny tylko pamiętam jak było z tensorem. Niegroźny o nim mówili
Aha sprawdziliśmy jak działa cl tutaj i wydaje się nam że lepiej niż na pytamy. Tylko niektórym nie pasuje.
Trudno @Leone , skoro wyboru nie mam, dawaj to
No to po kropelce
O to super, to dziękuję…Tylko problem zostaje, bo dwóch modów śledzi na żywo dyskusję, ba jeden nawet uczestniczy. Inny uczestnik dostaje ostrzeżenia… ja nie. I nagle mam wycięte niemal wszystko o czym rozmawiałem… ba, zostaje tylko to co bez wcześniejszego jest już tylko of topem wrzuconym do “nie na temat” - dlaczego? Bo autor pytania napisał żeby usunąć.
I to jest problem realny, a nie mój foch czy jego brak. Problem nazywa się: Brak jasnych zasad. To o czym mówiłem: Wchodząc w pytanie nie wiem w którym mogę kierunku podążać? Ba, jeśli to się stanie praktyką, to kto będzie uznawał co jest a co nie jest na temat? I to jest istota i sedno problemu, które sprawia że nie będę się póki co wypowiadał w cudzych pytaniach.
Zresztą: nie chce mi się już na ten temat gadać, bo wszystko jest super-ekstra…
Reksiu czy jak budowali miasta to zaczynali od praw miejskich?