Dlaczego tu jesteście?

Coś mi umknęło chyba z tym ksenofobem.

Ja miałem ponoć obraźliwą wypowiedź zaczynającą się od: “Bzdura” i dalej wyjaśniającą dlaczego to techniczna bzdura. :wink:

W wielu miastach tak.

Serio? w Biskupinie np?

Jak to po kropelce Leonsio?

3 polubienia

Serio. Biskupin nie był miastem, lecz osadą :slight_smile:

1 polubienie

Wiem dlaczego tu jestem , można się dowiedzieć , które miasto i kiedy prawa miejskie otrzymało :stuck_out_tongue:

1 polubienie

oj a my nie jesteśmy jeszcze portalem a zwykłym forum :slight_smile: wtedy wszystko były osady:)

1 polubienie

Boje sie,ze po takiej kropelce zbytnio bym sie przykleil,do evy,a nie wiem,czy by sobie zyczyla,a zona tez by dumna z tego nie byla :grin:

2 polubienia

Starlismy sie i owszem…Ale ja w duchu nie uzywam takich slow wobec kogos,kogo szanuje za inne sprawy. :smiley:

2 polubienia

W praktyce to nadanie praw miejskich tworzyło miasto, które dzięki temu nie podlegało prawom dworskim czyli ziemskim.
W ten sposób @anon25287923 zapędził się w kozi róg i musi napisać regulamin :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Chłopaki!!! sprawdzian z tego będzie abo jaki kwiz? :stuck_out_tongue:

2 polubienia

A aceton śmierdzi i tylko on to rozklei. Kiedyś skleiłem styki podstawki do telefonu na super glue. no i się zakleiły na stałe . Przez tydzień je moczyłem w acetonie by puściły.

3 polubienia

Napiszę jak zdejmiesz kaganiec

To uproszczenie i podkreślenie że właśnie tak jest. Że to iż chwilowo się bardzo w czymś nie zgadzamy, to dotyczy tylko poglądów a nie osoby.

2 polubienia

Albo próbujesz leniuchować, albo to szantaż. I tak napiszesz :stuck_out_tongue:

No i tu zgadzam sie calkowicie :smiley:

1 polubienie

Nie , nie napiszę.

Miasto w którym spędziłam połowę życia , prawa miejskie otrzymało w 1965r taka tam ciekawostka :grin:

1 polubienie

Ja mogę ci zaprojektować jakiś układ albo maszynę ale pisać nie potrafię. Nie jestem humanistą.

No właśnie… tak to się można zdziwić w toku dyskusji :wink:

1 polubienie