Dlaczego tu jesteście?

A my kobiety musimy tym świństwem zmywać lakier z paznokci , i wszystko po to , by się Wam podobać :stuck_out_tongue:

2 polubienia

To zaprojektuj sobie maszynę do pisania :stuck_out_tongue:

Hahaha… kto pamięta jaki kolor paznokci miała? :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Eva miejscowość niedaleko mnie która jest mniejsza niż większość wsi miała prawa miejskie do początków 20 wieku…

2 polubienia

nie wyważa się otwartych drzwi.

Rozmiar nie ma znaczenia. Liczą się prawa miejskie.

zapewne tak tylko że tamci je dawno stracili

1 polubienie

I teraz ciach zgłoszonko do @Szczery_do_BULU że mi Piochus off topy o prawach i miastach tutaj sadzi. I go skasują bez powiadomień :smiley:

spoko ja się nie pogniewam

1 polubienie

Ale ja się pogniewam :smiley:

mam swoje wpisy usunąć? spoko uwież mi że cię szanuję jako rozmówcę i jeśli cię obrażają to usunę.

1 polubienie

Pogniewam się jak usuniesz :stuck_out_tongue: U mnie w każdą stronę można pisać :wink:

1 polubienie

to co z kagańcem?

Nic. Nigdzie się nie wybiera.

Akurat przykład z tymi miastami trafiony nie jest. Ale mniejsza o większość. Doskonale rozumiem, że jeszcze trochę potrwa układanie się tutaj. Widzę, ze chęci są, działania w kierunku też, błędy mają prawo się w takich okolicznościach zdarzać. Ja sam sobie jeden komentarz wyrzuciłem w nieświadomości swojej. Dla mnie, generalnie jest ok.

2 polubienia

Birbuś, ty nie lukruj, tylko goń go do pisania regulaminu. Sam się podłożył :smiley:

1 polubienie

Złoty Stok?

1 polubienie

Tu mnie Reksiu nie wrabiaj. :roll_eyes: Tworzenie przeze mnie regulaminów, to nie jest dobry pomysł.
Już bardziej do pchania karuzeli się nadaję. :sunglasses:

1 polubienie

Jakie Ty? :open_mouth: Ty wiesz jak z miastami było, to Piochus się podłożył, to niech pisze regulamin :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Nie @birbant , tam mieszkałam tylko 5 lat.

1 polubienie