Dlaczego tyle samorządów wybrało ciemność zamiast tęczę?

Nie mogę się wypowiadać, bo ich nie znam.

Z wielu moich wypowiedzi można zauważyć że jestem za prawica… Przyjmując że PiS nie jest prawica, nie jestem pisowcem. Oczywiście sam nie wiem czemu ale lubię PiS, jeżeli postawić go obok reszty parti w Sejmie. Co nie znaczy że popieram ich wszystkie działania.

No właśnie, dzielą. Czyli dziecko ma wzorzec matki i ojca. Podobnie jak dzieci rozwodników hetero.

1 polubienie

Można, zapewniam Cię, że spokojnie można :slight_smile:

Nie, te pary umawiają się na urodzenie dzieci, dzielą się nimi w ten sposób, że para lesbijek bierze jedno dziecko (najczęściej córkę), a para gejów bierze drugie… (z reguły syna).
Czworo dorosłych ludzi omija prawo i rodzą i dzielą się tymi dziećmi, a Ziobro i Kaczyński mogą im tylko…

1 polubienie

Wydaje Ci się…

Acha. A przed Ziobrą i Kaczyńskim jak sobie radzili? Bo rozumiem, że dopiero teraz muszą tak kombinować, czyli ich dzieci to jeszcze przedszkolaki.

Nie da sie zjeść cukierka i mieć cukierka.

To jest tradycja o dziesięcioleci w zacofanych krajach.

1 polubienie

Pomijając wszelkie oficjalne dane w temacie, których sam dokładnie nie znam, na temat wychowania dzieci przez pary gejowskie, chciałbym podzielić się swymi życiowymi obserwacjami. Jestem już w wieku emerytalnym, a moje spostrzeżenie sięgają od czasów PRL do dziś. Od razu też zaznaczam, że nie jest to miarodajne, to tylko moje obserwacje. Otóż, poznałem osobiście w swym życiu kilkudziesięciu homoseksualistów , z Polski i z innych krajów. Wśród nich było wielu przyzwoitych ludzi, ale, moim zdaniem, żaden nie nadawał się do roli rodzica. Być może tak mi się trafiło, ale, naprawdę, to nie byli ludzie, którzy dali by sobie radę z rodzicielstwem. Co do lesbijek, to nie wiem, bo przyjaźniłem się po sąsiedzku tylko z jedną parą i to była bardzo dobra znajomość trwająca kilka miesięcy, ale one same mi mówiły, że nie chcą adoptować dzieci.
Wyciągam z tego taki wniosek, że instynkty rodzicielskie występuję wśród mniejszości homoseksualistów. Czy słuszny? Nie wiem, to tylko moje obserwacje.

4 polubienia

Instynkt rodzicielski to pewnie tak samo rozlozony jak w reszcie populacji. Fakt, wiekszosc gejow jakich znam/znalam lub obserwuje ma psychike delikatnie mowiac niestabilna z ukierunkowaniem na narcyzm.
A pewnie wiele par homo z adopcji, czy wlasnych dzieci rezygnuje wlasnie ze wzgledu na ostracyzm spoleczny.
Co do modelu wychowania? Traktujemy jako “normalny” model synek wychowany w domu prababcia, babcia, mama, ale juz dwie mamy to ruja i porubstwo?

2 polubienia

Tym razem całe województwo daje dupy:

2 polubienia

No, brawo, wyraźnie się odcinamy!!!

1 polubienie

Nie taki Polak homofobiczny jak go malują

Chyba że oni tak tylko do kamery.

2 polubienia

Nie da się tego tak porównać, bo to, że w domu tylko mama babcia i prababcia nie było efektem zamierzonym. Tatuś dał nogę i stało się, Dziecko wychowuje babiniec. Ale często ojciec, mimo że nie mieszka razem, to jednak jest blisko potomka, dziecko ma kontakt z obiema płciami.
Wiesz dlaczego córki alkoholików tak często wychodzą za mąż za alkoholika? Nie zwróciłam na to uwagi. Dopiero na jednym ze szkoleń pani psycholog nam wytłumaczyła. Coś w tym jest.

2 polubienia

powielanie zachowan z dziecinastwa.
ale sklonnosci do wlasnej plci?
wiele osob jest biseksami, nawet nie majac o tym pojecia, bo nie mieli okazji/checi albo potrzeby sprawdzic.

1 polubienie

Obejrzałem 20 sekund… Ten prowadzący nie rozumie na serio o co w tym chodzi czy na jaja zadaje pytanie o tym karaniu? Nie ma sensu oglądać dalej… Ktoś się spodziewa że tam dwóch facetów idących za rękę może ryzykować własnym życiem lub zdrowiem…? Co za lewacka propaganda…która za nic ma osoby homo… Liczy się polityka

Słyszeliście?
Komisja europejska uzależni środki dla gmin i powiatów w Polsce od przestrzegania tolerancji wobec mniejszości seksualnych. Stosowne pisma z dyplomatycznie acz stanowczo brzmiącymi ostrzeżeniami wysłano z Brukseli do samorządów które uchwaliły tzw. strefy wolne od LGBT.
Ze strachu niektóre te samorządy już sie z uchwał wycofują na różne sposoby tłumacząc że wcale nie chodziło o walkę z lgbt :rofl:

nie wiem jak to bedzie wygladalo. ale pieniadze czynia czasem cuda. kwestia ilosci.
a swoja droga to niezly kawalek spisialej swini.

ciekawe kto go wybral?
a Ty cos o LGBT?

1 polubienie