Wiem.
Ale co ma homofobia do tego? Pierwsze słyszę.
Dążysz do tego żebym uznał cię za niepełnosprawnego umysłowo i zablokował?
Chyba ja ciebie.
Homofobia nie ma nic do tego ze gdzieś nie można brać małżeństwa czy adoptować dzieci
Możesz Nam wyjawić ile masz lat?
Długo Ci zajmie napisanie prostej odpowiedzi?
Możesz odpowiedzieć: Tak i podać wiek.
Nie i nie podać…
Na pozór nie, ale wielu doświadczonych nauczycieli potrafi rozpoznać dzieci z rodzin niepełnych po ich zachowaniu. Dzieciom tym brakuje ojca, czy rzadziej matki. To widać, ale to jest sytuacja w jakiś sposób wymuszona przez życie.
Co innego oddawać do adopcji dziecko, które z góry nie będzie miało wzorca matki, czy ojca. Mało tego, takie pary (z tego co wiem) raczej unikają swoich rodzin, więc nie będzie też wzorca podpatrzonego u dziadków.
Opierasz się na badaniach dotyczących rodzin niepełnych, czy rodzin homo?? Bo to ogromna różnica.
U nas nie ma dzieci adoptowanych przez gejów, więc nie mam żadnych danych. Jedynie na podstawie czegoś (złego) wnioskuję o czymś (gorszym).
Są kraje w których badania nad rodzinami homo są prowadzone od więcej niż kilkunastu lat…
A ty możesz NAM wyjawić ile masz lat?
Każdy na moim miejscu(na pytamy) już dawno by się “sfochal” po takich tekstach jakie napisałeś i cie zablokowal… Oczywiście to jest raczej nie możliwe z pewnych przyczynych tutaj aby doszło do takiej sytuacji ale zakładając że usłyszeli by(łącznie z tobą) takie teksty… To ta osoba już nie istnieje. Masz szczęście że rozmawiasz z najbardziej tolerancyjna osoba na pytamy, tym samym uważam że nie było tematu, tak mi się nudziło tyle XD zdarza się. Takie jaja…
Nawet u nas (w Polsce) geje i lesbijki radzą sobie z rodzeniem i wychowywaniem własnych dzieci dzięki odpowiednim (zamkniętym) forom lub dzięki aplikacjom. Robią “handel wymienny” geje zapładniają lesbijki, zawierają legalne małżeństwa, później się rozwodzą i dzielą między sobą opiekę nad dziećmi…
Wpis musi mieć conajmniej trzy znaki
49
Tak? Zawsze Myślałem że około 30.
Twoja kolej gumowcu
Dzięki
W październiku mam 20
Mhmmm
Myślałem, że tak młodzi ludzie są antypisowcami…
Nie jestem pisowcem. Ale nie jestem też anty pisowcem.
Bycie nie antypisowcem oznacza popieranie PiSu… Nie można nie popierać nikogo…