Dlaczego tyle samorządów wybrało ciemność zamiast tęczę?

Gówno mnie obchodzi tvn.

Co Duda miał na myśli, to jego sprawa. Duda sam swoich przemówień nie tworzył i nadal tego nie robi. Przemówienia piszą mu inni. Ma 150 doradców darmozjadów i to jest kuriozum jakieś…
Przemówienia tak się układa, żeby nie dać żeru dla przeciwników. Nieistotne w jakim temacie. A ten stale daje pożywkę dla nich. Wiem, że sam Kaczyński go musiał hamować. Wyobrażasz sobie? Wicepremier prezydenta.
Ale ostatnio z Bidenem się nie nagadał. Ale się uczy, ciągle uczy…, uuczyyy…

4 polubienia

Jak się nie zna języka?

1 polubienie

Ale i tak dobrze ze wicepremier a nie szeregowy poseł

1 polubienie

Jak to nie? A łys dys…, łys dys…, to nie jest znajomość angielskiego? :crazy_face:

1 polubienie

Aaa fakt dej łom jaki łom ten dej ten? okej

2 polubienia

U szeregowego posła, to kotu zawartość w kuwecie wymienia. Na zmianę z Czarnkiem. :joy: :rofl:

3 polubienia

A mojemu można?

1 polubienie

Ty nie jesteś szeregowym posłem nie masz takiej władzy takiego prestiżu i w ogóle

1 polubienie

Dałbyś? To byłaby hańba dla Twojego kota. On by już tam wysrać się nie chciał… :rofl:

2 polubienia

Oj chyba njie dał bym

2 polubienia

I po co nową kuwetę kupować? Zawsze na piwo więcej zostanie… :+1: :crazy_face:

2 polubienia

To wypijmy toast za mądre słowa

4 polubienia

Dobre piwo. A ja mam już weekend.

2 polubienia

A TVP to nie robi pasków? Typu spotkanie dwóch światowych liderów (Morawiecki i Orban tacy z nich światowi liderzy jak nie wiem co) Wygrywamy walkę z koronawirusem (jak służba zdrowia ledwo co dawała radę) i wielu innych przekłamanych

4 polubienia

Tam nie ma słowa prawdy. Pamiętam dzienniki telewizyjne w PRL. To jest to samo.

A wszystko co niekorzystne dla rządu jest przemilczane.

3 polubienia

Przepraszam ze sie wtrącę ale dzienniki tvp to sprawa bardziej zlożona.Najgorsze byly za Gomółki lub…za republiki jaruzelskiej.
Jednak pomiedzy byl czas nieco inny i to pozwoliło na powstanie sobotniego “Monitora"prowadzonego przez Karola Małcużyńskiego i Edmunda Męclewskiego.Pomijając oczywiste wektory polityczne,była to jedna z najlepszych produkcji polityczno-geograficzno-obyczajowych jakie urodzila nasza telewizja.
To chyba w ogóle fenomen w komunie ze autorzy odwolują sie do inteligencji.Polityczno informacyjny fenomen.
Bo w innych tematach było wrecz rewelacyjnie!Sonda,Klub 6 kontynentów,Morze,Latarnia czarnoksieska…I na deser zawsze fascynująca Wielka gra…
A potem przyszedl"przewrót” ktory mial to wszystko udoskonalić a w mediach niestety przede wszystkim,zepsół…

4 polubienia

Znowu to TVP…

Rozwinąłeś temat, czego tu się nie spodziewałem. A za komuny mieliśmy tv na wysokim poziomie, nie licząc propagandy. Trochę subtelniej serwowanej, niż ta pisowska i bardziej profesjonalnie robionej. I ja na myśli miałem te socjalistyczne propagandówki. Mogłem napisać, że ta dzisiejsza w postaci tv.info jest bardziej prymitywna. Wynika to z tego, jak sam Kurski się wyraził, że muszą być zrozumiali dla swych wyborców. A wtedy telewizja docierać musiała do wszystkich.

3 polubienia

Znowu to TVN atakujące PiS i Dudę

1 polubienie

A co tak bronisz tego tvn? O TVP jest tu mowa codziennie… ja raz wspomniałem o tvn i już nożyce się otwierają czy jakos tak xd