Co za debil… To ty nie znasz różnic chyba… Zresztą wiem że piszesz to specjalnie…
To ty porównujesz wyżej pedofili do homo a nie ja… A później piszesz ze to ja-najbardziej tolerancyjny człowiek na pytamy-tego nie odróżnia…
Brak slow
No specjalnie bo wiem że mam rację. Pedofilia z homo ma niewiele wspólnego. Homosie nie ruchają dzieci.
W czym masz rację? Przecież każdy głupi wi że to co innego… Znasz ludzi którzy uważają inaczej? To wspolczuje
Ty masz zaniki pamięci?
Myśl o czym piszesz.
A ty czytaj że zrozumiem… Nigdzie nie napisałem to co byś teraz chciał… Aha pewnie edytowałem Komentarz XD
Pewnie tak. Lubisz wypier#ć to co wcześniej przez 10 minut płodziłeś
Niestety nie… Zamotałeś się po prostu… XD
Chciałeś odpisać do czarnego rycerza i tyle.
Ale popsuł byś sobie opinie więc wyzyles się na mnie. Bo wtrąciłem się gdy dyskutowaliście o podobieństwach pedofili i homo
Chciałem odpisac tobie. Zakręciłes się jak tampon w piździe.
To gdzie ja niby napisałem że uważam że to to samo? Przecież to ja się kłóciłem na starym pytamy nie raz w tak oczywistej sprawy z “nick co 1000pkt” że pedofili nie ma nic wspólnego z homo… Byłem w szoku teraz jak wynazgrales taki gówniany kentarz w moja stronę… A przedstawiciel pokemonow już podchwycił temat i się cieszy XD
Ideologia “tęczy” nie ma nawet pół wieku, więc nawet ciężko mi znaleźć porównanie do tak nieadekwatnego porównania. Być może jeszcze wszystko przed nami.
No właśnie. Wystarczy otworzyć internety… jednocześnie nie będąc przy tym ograniczonym światopoglądowo.
Już znam to z wczoraj… Od innego diabła… Kończenie dyskusji w taki sposób żeby nie wyszło na moje xd po drugie co innego jest chyba że homo może być pedofilem i tak samo hetero a co innego że homo nie ma nic wspólnego z pedofilia no nie? To że homoseksualizm nie ma nic wspólnego z pedofilia nie znaczy że gej nie może być pedofilem. Przecież pedofilia to nie orientacja seksualna tylko choroba która moze mieć hetero jak i homo.
Nawet państwowa tuba nie pokazuje agresywnych homosiów.
Zagrożenie że strony lgbt to nie zagrożenie że strony ludzi… Nikt nie uważa że lgbt w sensie negatywnym to ludzie… A ci złapali temat i mają argument że geje nie są agresywne XD nie o to chodzi przecież…
Homo to homo a pedofil to pedofil. Brak wspólnych mianowników.
Poczytaj. Homoś nie puknie dziecka. Ciągnie go do chłopa. Pedofil (hetero z zaburzeniami seksualnymi i kompleksami) puknie.
U księży jest trochę inaczej. Oni są w większości hetero ale durny, patogenny celibat i głód seksu sprawia że biorą to co jest pod ręką.
Są takie strefy!! To Europa na zachód od Łaby.
Aha czyli będąc pedofilem nie ma się orientacji seksualnej tak?
Jak to nie? Hetero. Pedofila ciągnie do cech dziecięcych. Płeć nie zawsze ma znaczenie. Taki Trynkiewicz brał się za chłopców.
Takie ot sprostowanie.