Dlaczego tyle samorządów wybrało ciemność zamiast tęczę?

Przeczytaj jeszcze raz poprzedni post Diabełka, a jeśli nie zrozumiesz to czytaj do skutku…

1 polubienie

To jak hetero to tak samo można być homo no nie…? Co w tym nie logicznego?

Czyli uważasz że orientacja homo jest jakaś gorsza od hetero tak? Nie uważasz że to rów ość tylko że z hetero można być homo albo pedofilem? Lol

Wybacz, ale nie spodziewałem się że aż taka niedojda umysłową z Ciebie. Zacznij w końcu myśleć samodzielnie.

https://prawy.pl/4194-popularny-gej-pozwalal-pedofilom-sluchac-przez-telefon-jak-gwalci-niemowle-dostal-dozywocie/

Mogę tak wklejać jeszcze do północy, ale mam nadzieję może w końcu sam zmobilizujesz się do choć minimalnego wysiłku.

A ile takich przypadków znajdziesz wśród hetero??

1 polubienie

Ty po szkole specjalnej jesteś?

Geja ciągnie do chłopa. Pełnoletniego chłopa.
Pedofila ciągnie do dziecka. DZIECKA! Nie potrafi nawet zagadac dorosłego bo się boi. To choroba. W przeciwieństwie do homoseksualizmu.

1 polubienie

Chyba ty jesteś… Tak samo mogę napisać że hetero ciągnie do płci przeciwnej a nie do dziecka…
Więc co piszesz ze pedofil musiał być wcześniej hetero a nie mógł być homo?.
Homo i hetero to orientacja. Nie ważne jaka masz orientacje… Możesz poczuć ze masz pociąg do dzieci XD

Bo hetero ciągnie do przeciwnej. Dorosłej jeśli jest to osobnik zdrowy.
Pedofil nie musiał być homo. To sie zdarza bardzo rzadko.

No o to mi chodzi że pedofil nie musiał być homo ale mógł tak samo jak mógł być wcześniej hetero…

Proporcjonalnie więcej, mniej więcej o tyle, jak wynosi proporcja osób hetero do homo.

Tu zahaczamy o temat wychowywania dzieci przez pary homo. Darujmy sobie. Nie popieram takich układów. Nieświadomie chcąc, nie chcąc krzywdzą dzieci.

Teraz Elton John kończy karierę by skupić się na partnerze i synach :wink:

Więc problem nie leży w orientacji.

1 polubienie

Ludziki może wróćmy do samorządów ok?
Zastanawiam się co czują homoseksualni mieszkańcy miast w których ustanowiono strefy wolne od lgbt? Strach wyjść na ulicę z partnerem.

1 polubienie

Aha czyli niektórzy uważają ze pedofilami są tylko hetero inni tutaj że tylko homo a ja ze nie ma to nic do tego a mimo to to że mną się kłócą wszyscy lol a teraz czytam od 666 że orientacja nie ma nic do tego co lajkuje devil XD

To samo co w reszcie Polskich gmin.

Koledze chodziło o to że gwałty i molestowania nie są zależne od orientacji.
Nie można więc LGBT utożsamiać z przemocą seksualną.

W strefach wolnych od LGBT chodzi bardziej o radykalizm poglądów i homo edukacje. Boją się o swoje dzieci. By nie rosły im kobiety z brodą i faceci w rajtuzach.

1 polubienie

Sam kiedyś byłem w szoku, gdy zobaczyłem jak na zachodzie homoseksualiści nie kryją się ze swoją orientacją, a nie jestem homofobem. Po prostu nie byłem przyzwyczajony do tego.

1 polubienie

Nie. Jednakowoż Devil podawał wyżej tezy, że homoseksualizm jest wolny od agresji, następnie że pedofilia to wyłącznie domena kleru, w końcu podając że homoseksualiści nie bywają pedofilami. Kolejne moje wypowiedzi nawiązywały do bzdur, które pisał wyżej, choć faktycznie wyrwane z kontekstu mogły wydawać się czymś innym.

2 polubienia

OK, można na nich nie patrzeć. Nie głaskali cię o po kolanku więc wszystko gra :wink:

Żadne z powyższych twierdzeń nie są prawdą, również nie są nieprawdą… więc?