Ale to sie czesto wiaze z innymi brakami wiedzy medycznej i nierzadko “klauzula sumienia”
Tiaaa. Juz sie politycy z troska pochylaja?
Biedne dzieciaczki …
Za dużo jest na świecie ludzi którzy twierdzą że nie ma Covida albo szczepionki są szkodliwe albo jeszcze takich co się boją że źle na nich zadziała… a potem na tamten świat…jak by szczepionki to była promocja w Lidlu to zadziałało by
No chyba zaden… bo kto nie chce to i tak sie nie zaszxzepi a pozniej jezeli platne to tym bardziej no i jezeli cos platne to nie moze byc obowiazkowe XD
No chyba ze szybciej zaszczepia sie ci ktorzy ciagle to odwlekają w czasie…
A moze wystarczy oglosic ze za zaszczepienie 1000 zlotych kazdemu dają ?
Ja bym stawiala na fanty w rodzaju pol litra lub krowka czystej…
Jakoś mam cukrzycę, zakrzepicę i mógłbym mieć zawał bo ojciec sercowy był i co?
Raczej @waranzkomodo ma racje. Twój sposób naciągacze coś wezmą i nikt więcej.
A jej sposob jak zadziala? Jezeli teraz oglaszaja ze od wrzesnia bede musial zaplacic za szxzepionke to jakos nie specjalnie mnie to motywuje a moze i wrecz przeciwnie.
Gumiś to się nazywa w marketingu utracona szansa. Więc do września każdy się szczepi za free później płaci . I nie zaszczepieni do metra, do autobusów do pociągów wstępu nie mają … Pracodawcy mają prawo nie chciec nie zaszczepionych. I teraz wyjdź z tego?
To bunt i na taczkach wladze
Serio? Ale szczepionych już jest wielu. A jak będzie jak z pis? Wygrali nie większością a słabą frekwencją.
Czyli jak zawsze wszedzie
Tak. masz rację a jak wyborcy będą inni?
Dziękuję za uznanie.
Na temat szczepień nic już nie dodam, bo napisałem na tyle dużo, że ten, kto miał zrozumieć, zrozumiał.
Namaluj rebusa politycznego
Ja juz pisalam boje sie przyznac, ze mi nic nie bylo, wiecej akcji niz reakcji
Mi też nic nie było, ale gdzie jest napisane, że po szczepieniu ma nic nie być? Na każdej ulotce szczepionki jak byk są wypisane ewentualne działania uboczne (od błahych po poważne, nawet zagrażające życiu). To sprawa medykom znana od lat.
Część “mądrych” jednak nagle się obudziła i podnosi rwetes.
Weź tu teraz im tłumacz, jak nie potrafią nawet czytać …
Ja juz chyba tez odstapie od tych"tematow".Wszystko ma swoje granice.
Polecam różowe wytrrawne
Tam ulotki nie dołącza
To chyba nie ten temat?