Jest dużo proste niż prostsze w sumie to stolarka renowacyjna i podstawowe narzędzia ręczne wystarczą oraz dokładność i wiedza z obróbki. Kobiet mających takie hobby i wiedzę znam niewiele, bardziej to projektantki / ja myślę a ty robisz - on /. W sumie to meblowanie pomieszczenia nie jest łatwe, bo trzeba myśleć i o drobnych szczegółach by całość cieszyła oko znawcy tematu, tak więc np kolorystyka mebla i pomieszczenia, zasłony i logiczne rozłożenie by określić swój styl, a jednocześnie by go nie zagracic zbędnym elementem
. U siebie tak zrobiłem mebelki na wymiar których nie mam się o co kolwiek wstydzić bo jakością nie odbiegają od tych z katalogów, tyle że to już był wyższy poziom wykorzystania np narzędzi czy dostępnej technologi.
Niedługo też będziemy antykami, dobrze że są ludzie znający się na fachu, może i nas odnowią
Do jedzenia. Zwłaszcza do potraw pikantnych dobrze doprawionych, najlepiej z mięsem. Potem desery - zwłaszcza na bazie ubitych jaj - [krem brule] i wszystkie pochodne. Uwielbiam się włóczyć po sklepach z używaną odzieżą w poszukiwaniu perełek: nietuzinkowych ubrań i torebek. Mam słabość do inteligentnych mężczyzn o pięknych głosach - mogę słuchać w nieskończoność - a jeśli już mają zdolności śpiewacze to - mów do mnie jeszcze!
Do kobiet lubiących mężczyzn z absolutną nieumiejętnością śpiewu.
Niekiedy słabość może być zaletą, wyzwaniem. U mnie to kobiety, dobra kuchnia - byle dużo i smacznie, nie pomijam tych regionalnych, podróże, muzyka, książka, praca itd
Ludzka wyobraźnia dopoki nie zamienia sie w bajki braci Grimm? Hmmm pieczyste z czarownicy w towarzystwie Czerwonegi Kapturka?
Grimm i Krasicki to zupełnie inna bajka. Jednak jakbym miał wybierać, wolę Krasickiego, aczkolwiek i bracia Grimm właśnie siedzą w mojej poczekalni. Kwestia czasu, kiedy się za ich wezmę i nie chodzi o ich czytanie…
Ja zanmienilam sie w babe jage
Na chrzest komplecik bajek plus basnie polskie na odtrucie
Filutek sasiadow mamy w PL ma trzy lata i bystrzak juz odchodzi od od serii poczytaj mi mamo
Cóż, chyba mi dogadałeś, chociaż te wszystkie argumenty mogą być całkiem dyskusyjne.
Kolega pomylil HIV z hepatitis C
Na jedno i drugie szczepionki nie ma
Skutecznego w 100% leczenia rez nie, niestety
Zaraza paskudna
Co do metody jak sie to przenosi? Krew i plyny ustrojowe,i zle wysterylizowane narzedzia. W praktyce przy jednorazowym sprecie lub dbałości o mnimmun higieny ? Da sie opanowac
Bzdura. Nie ma czegoś takiego, jak najlepsza narodowość.
Oj kolega ksenofob żbikem go potraktuj
Hitlerowcy też tak uważali.
Startujesz ostro
Sowiecka kobieta miala gorzej
Uff, dziękuję. Już mnie uspokoiłaś. Teraz będę się starał rekawiczek higienicznych i innych gumek jak najczęściej używać…
Pytanie z 2020 roku!!!
Nie wiem do czego miałam wtedy słabość ,moje słabości są zmienne i niestałe…
Moje znaczy nosicielka łuku a urodziłam sie pod znakiem Strzelcai jak sama nazwa wskazuje? Lubię wode jako zywiol
Do Steampunku