To ja już wolę piwo degustować.
Tu Higson’s Bitter Ale z UK. (Liverpool) 3,8% Wypowiem się tak - bywały u mnie lepsze…
To ja już wolę piwo degustować.
Tu Higson’s Bitter Ale z UK. (Liverpool) 3,8% Wypowiem się tak - bywały u mnie lepsze…
Z piwami to jest jak z ludźmi. Jedne są super a inne…prawie super. Słówko “prawie” jednak robi różnicę. Skoro wolisz piwko degustować, to rób to, co wolisz. Takie wychodzenie na “odczuwanie” mogłoby się niezłym przeziębieniem skończyć.
Co dziwne, na Antarktydzie mimo, że zimniej, trudniej się przeziębić.
Przynajmniej tak mnie koty poinformowały …
Kwestia przyzwyczajenia i zahartowania ![]()
A może Ty coś kombinujesz, bo chcesz być na Antarktydzie i sprawdzić osobiście biegając tam po śniegu na golaska? ![]()
To degustuj sobie…przepraszam za zartowanie takie
..w to zimno to jakby czlowiek padl kamieniem to by go nawet kot z kulawa noga nie tracil. Ostatnio widzialam jak 85-letnia pani zostala potracona i kilkunastu kierowcow ja mijalo i dopiero jedna pani jej pomogla
(film byl w necie, bo to blo obok domu z monitoringiem).
Chcę być, ale już nie dziś. Jutro będę miał co robić, więc bym nie zdążył ![]()
To co mają powiedzieć Syberiusze? Albo Syberianie, lub Syberyjczycy? Tam u nich minus 40…
… albo ci, co o 3ej rano do pracy sie udaja w mrozna noc…
W okolicy Hajnówki - 20
a w Bogatyni - 3.
Czemu nikt nie protestuje przeciwko takiej niesprawiedliwości?
Bo to jeszcze nie sa temperatury, przy których zawodowcy od protestowania wyciągają rece z kieszeni (twoich) I sięgają po transparenty.
Trza ciało kremem z filtrem nakremować, bo to fioletowe promieniowanie szkodliwe jest ![]()
Na szczęście w czasie największej operatywności słońca schronienia udziela mi zakład pracy i wypuszczą mnie stad, jak już minie ryzyko nabawienia się oparzeń słonecznych … ![]()
Cóż za niesprawiedliwość
Murzyn zrobił swoje, murzyn może już iść.
Na mróz ![]()

Podejrzewam, że jesteś jeszcze bardziej wschodni niż ja. ![]()
Czy to, że jesteśmy orientalni oznacza, że się najbardziej orientujemy? ![]()
Dyplomatycznie odpowiem, że jestem mniej zachodni … ![]()
Fajnie macie, przynajmniej będziecie mieli co wspominać i czym się chwalić. A ja? Czym się pochwalę? Ze bylo minus 8? Toż to śmiech przy tych Waszych rezultatach… ![]()