Minus osiem, to też nie przelewki. Chociaż wiesz, że prawdziwą zimę masz! ![]()
A w ilu stopniach zamarza gorycz? Kiedyś czytałem, ze przelała sie czara goryczy. To chyba znaczyło, ze nie mogło być zbyt zimno, bo by sie nie przelała przecież…
Gorycz nie zamarza. Gorycz trzeba przełknąć i… udawać, że nic się nie stało.
![]()
A co powiesz o takiej sytuacji. Zrobiłem pewnemu człowiekowi gorącą herbatę. Ja swoją juz piłem od dłuższego czasu. Ten zamiast dmuchać przed wypiciem swojej dmuchał na moją!
Oferował Ci w ten sposób za darmo cały zestaw swoich bakterii, co wydaje się być bardzo hojne.
Tez tak myślałem i nawet zapytałem, czemu tak robi a ten odpowiada, ze woli dmuchać na zimne!
Nie pij nigdy gorącego. Ciepłe możesz ale nie gorące. Picie gorącego bywa jedną z przyczyn takiej choroby gardła, której nikt nie chciałby mieć. On Cię chciał ochronić przed chorobą gardła.
Przy takim zimnie to mi się zimne dranie przypominają, zimne prysznice i zimne Zośki…
Znałeś jakąś zimną Zośkę? Bo ja znałam, ale to była bardzo ciepła a nie zimna dziewczyna.
A zimne dranie są tanie niesłychanie! ![]()
Znałem tylko z netu Krewką Zośkę. Niewiele brakowało a bym ją poznał w realu. Nie mylić z lidlami i tym podobnymi składami…
Ja jej nie znałam. To szkoda czy dobrze?
To zależy, jak się zapatrujesz na nowe znajomości. Ale o ile mi wiadomo, to jest gdzieś w świecie, moze do nas zajrzy kiedyś.
O jeszcze zimne nóżki mi się przypomniały… I zimnica!
Brrrrr… Tak zimno, a Ty o wszystkim zimnym piszesz. Mrożona herbata
![]()
Zimna wojna!
i zimne ognie ![]()
Zimno na ustach czyli opryszczka….
Twoja kolej ![]()
Zimna płyta (menu). ![]()
Zimna wojna
Było! Ja wymyśliłam! Nadal Twoja kolej ![]()
No dobra… Zimny kolor (odcień koloru, barwy).
Teraz to już naprawdę Twoja kolej ![]()
Zimny chirurg… Właśnie film o chirurgach mi przemknął…