Dowcipy o Pawle

No teraz przeczytałem. Ale w sumie to nie duzo zmienia… nagrania ktore nic nie wnoszą.
Chyba ze nie zrozumialem… troche zajety jestem

Kalorie wiosną robią sie żarłoczne.

2 polubienia

Nie zrozumiałeś. To jest aż nadto konkretne.

3 polubienia

Ostatnio Szmata twierdziła że jest Państwowcem.

1 polubienie

Ciekawe kiedy awansuje na dobrze wycisnietego mopa?

1 polubienie

Myślisz że vileda to dla niego stanowisko?

To dobra firma

1 polubienie

Dobra. Ale ich mopami nie umiem za cholerę umyć podłogi. Za bardzo wymyślne.

No tak. I drogie. W sumie co za roznica… ta szmata do mopa za kilka a za kilkanascie euro :rofl:

1 polubienie

Mi się w łazience lepiej ściera podłogę zwykłym mopem za 15 pln. I jakoś mnie to wiadro vileda nie pomaga.

Lubie miec jakies nowoczesne gadżety, ale ten zestaw viledy z wiaderkiem za kilkadziesiat euro to dla mnie szkoda kasy :rofl:

1 polubienie

Dokładnie. Tak na prawdę to chyba osoba na co dzień pracująca tym by wyczuła różnicę.

1 polubienie

No. A ja co ? Aktualnie mam jakies 30 metrow do umycia kiedy mi sie zachce :rofl:

1 polubienie

Ale nie no fajnie sie prezentuja takie grube soczyste :rofl:

Vileda, to nie jest tylko jeden rodzaj. Jest wiele do wyboru. Zawsze można znaleźć coś co jest łatwe u użyciu.

3 polubienia

Oki witamy fachowca:) Dla mnie jest to po prostu za drogie na możliwości.

2 polubienia

Nieee, taka zwykła, ze sznurka

Taka mi się kojarzy z brudem. W firmach zazwyczaj zajechane są na max.

2 polubienia

Ja lubię wiaderko viledy i zwyczajny mop z mikrofibry ale tylko taki

Tą sukienką myje się świetnie, szybko jest suche, domywa nie ma smug ani innych śladów, skarpetki są czyste (jak ktoś chodzi w kapciach, to też ma czyste ale ja akurat wolę bez). :grin:

3 polubienia

Te sznurkowe sa dobre, ale dosc nietrwale. Średnia żywotność to 2-3 miesiace, ale tanie są - ostatnio trafilam 3 za 2, wyszlo euro za sztuke. A wole bawelne, bo lepiej się domywa zakamarki.

3 polubienia